Povezane vesti
Svedokinja na suđenju Tačiju: OVK mi je 1998. otela i ubila muža i maloletnog sina
Insajder 17.08.2023
Svedokinja optužbe Dragica Božanić izjavila je danas, na haškom procesu bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, da joj je OVK u julu 1998. otela i ubila supruga i sina koji je imao 16 godina. Posmrtne… »
Svedokinja na suđenju Tačiju: OVK mi je 1998. otela i ubila supruga i sina
N1 Info 17.08.2023
Svedokinja optužbe Dragica Božanić izjavila je, na haškom procesu bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, da joj je OVK u julu 1998. kod Orahovca otela i ubila supruga i sina koji je imao 16 godina… »
Svedokinja optužbe na suđenju Tačiju: OVK mi je otela i ubila muža i maloletnog sina
Radio sto plus 17.08.2023
Posmrtne ostatke muža Mladena (49) i sina Nemanje, Dragica Božanić je dobila tek 2006. godine, pošto su pronađeni u masovnoj grobnici u pećini Volujak. Po optužnici, u pećini Volujak kod Mališeva pronađena su tela ukupno 25 Srba koje je OVK otela u… »
OVK mi je otela i ubila muža i sina: Potresno svedočenje Dragice Božanić na suđenju Tačiju! Evo gde su im pronađena tela
Kurir 17.08.2023
Svedokinja optužbe Dragica Božanić izjavila je danas, na haškom procesu bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, da joj je OVK u julu 1998. kod Orahovca otela i ubila supruga i sina koji je imao 16… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 55 povezanih
Akcionariski fond ili Uprava za trezor? Kako se prijaviti za 6.000 dinara i koji su uslovi
B92 pre 1 satjoš 31 povezana
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 25 minutajoš 24 povezane
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane