Повезане вести

Сведокиња на суђењу Тачију: ОВК ми је 1998. отела и убила мужа и малолетног сина

Сведокиња на суђењу Тачију: ОВК ми је 1998. отела и убила мужа и малолетног сина

Инсајдер 17.08.2023
Сведокиња оптужбе Драгица Божанић изјавила је данас, на хашком процесу бившем команданту ОВК Хашиму Тачију и саоптуженима за ратне злочине на Косову и у Албанији, да јој је ОВК у јулу 1998. отела и убила супруга и сина који је… »
Сведокиња на суђењу Тачију: ОВК ми је 1998. отела и убила супруга и сина

Сведокиња на суђењу Тачију: ОВК ми је 1998. отела и убила супруга и сина

Н1 Инфо 17.08.2023
Сведокиња оптужбе Драгица Божанић изјавила је, на хашком процесу бившем команданту ОВК Хашиму Тачију и саоптуженима за ратне злочине на Косову и у Албанији, да јој је ОВК у јулу 1998. код Ораховца отела и убила супруга и сина… »
Сведокиња оптужбе на суђењу Тачију: ОВК ми је отела и убила мужа и малолетног сина

Сведокиња оптужбе на суђењу Тачију: ОВК ми је отела и убила мужа и малолетног сина

Радио сто плус 17.08.2023
Посмртне остатке мужа Младена (49) и сина Немање, Драгица Божанић је добила тек 2006. године, пошто су пронађени у масовној гробници у пећини Волујак. По оптужници, у пећини Волујак код Малишева пронађена су тела укупно 25 Срба… »
ОВК ми је отела и убила мужа и сина: Потресно сведочење Драгице Божанић на суђењу Тачију! Ево где су им пронађена тела

ОВК ми је отела и убила мужа и сина: Потресно сведочење Драгице Божанић на суђењу Тачију! Ево где су им пронађена тела

Курир 17.08.2023
Сведокиња оптужбе Драгица Божанић изјавила је данас, на хашком процесу бившем команданту ОВК Хашиму Тачију и саоптуженима за ратне злочине на Косову и у Албанији, да јој је ОВК у јулу 1998. код Ораховца отела и убила супруга и… »

Вести дана »