Povezane vesti
Bertolini posetio postrojenje u Sokobanji koje je rekonstruisano sredstvima EU
Politika 17.08.2023
SOKOBANjA – U okviru obilaska opština koje sprovode projekte uz podršku Evropske unije kako bi se unapredio život građana, šef Odeljenja za saradnju Delegacije (EU) u Srbiji, Nikola Bertolini je danas sa predsednikom opštine Sokobanja Miodragom Nikolićem… »
Bertolini posetio postrojenje u Sokobanji koje je rekonstruisano sredstvima EU
Euronews 17.08.2023
U okviru obilaska opština koje sprovode projekte uz podršku Evropske unije kako bi se unapredio život građana, šef Odeljenja za saradnju Delegacije (EU) u Srbiji, Nikola Bertolini je danas sa predsednikom opštine Sokobanja Miodragom Nikolićem posetio… »
Vesti dana »
Od danas počinje elektronska prijava za upis prava svojine na teritoriji Prokuplja
Južne vesti pre 18 minutajoš 41 povezana
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 28 minutajoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 48 minutajoš 32 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 23 minutajoš 31 povezana
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 12 minutajoš 20 povezanih