Povezane vesti
Plenković: Zatražio sam od Micotakisa hitnu deportaciju nevinih navijača
RTS 17.08.2023
Hrvatski premijer Andrej Plenković poručio je na sednici Vlade da će pružiti maksimalnu podršku državljanima te zemlje u Grčkoj. Saopštio je da je od grčkog kolege Kirjakosa Micotakisa tražio da se nevini navijači što pre deportuju u Hrvatsku, ističući… »
Plenković: Zatražio sam od Micotakisa hitnu deportaciju nevinih
RTV 17.08.2023
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da će pružiti maksimalnu podršku hrvatskim državljanima u Grčkoj, koji su uhapšeni zbog sukoba navijača, i da je od grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa tražio da se oni nevini što pre… »
Plenković: Zatražio sam od Micotakisa hitnu deportaciju nevinih
Politika 17.08.2023
ZAGREB – Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da će pružiti maksimalnu podršku hrvatskim državljanima u Grčkoj, koji su uhapšeni zbog sukoba navijača, i da je od grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa tražio da se oni nevini što pre… »
Vesti dana »

Danas oblačno i prijatnije, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
Stav.life pre 48 minutajoš 24 povezane

Srbija stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih

Slučaj napada na Kobre: Od šestoro saslušanih, pet ide u pritvor na Klisi, jedna u kućni
N1 Info pre 42 minutajoš 14 povezanih

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 18 minutajoš 58 povezanih

Goran Vesić hitno operisan po drugi put zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja
Jugmedia pre 13 minutajoš 20 povezanih