Povezane vesti
Plenković: Zatražio sam od Micotakisa hitnu deportaciju nevinih navijača
RTS 17.08.2023
Hrvatski premijer Andrej Plenković poručio je na sednici Vlade da će pružiti maksimalnu podršku državljanima te zemlje u Grčkoj. Saopštio je da je od grčkog kolege Kirjakosa Micotakisa tražio da se nevini navijači što pre deportuju u Hrvatsku, ističući… »
Plenković: Zatražio sam od Micotakisa hitnu deportaciju nevinih
RTV 17.08.2023
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da će pružiti maksimalnu podršku hrvatskim državljanima u Grčkoj, koji su uhapšeni zbog sukoba navijača, i da je od grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa tražio da se oni nevini što pre… »
Plenković: Zatražio sam od Micotakisa hitnu deportaciju nevinih
Politika 17.08.2023
ZAGREB – Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da će pružiti maksimalnu podršku hrvatskim državljanima u Grčkoj, koji su uhapšeni zbog sukoba navijača, i da je od grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa tražio da se oni nevini što pre… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane

Dodik nakon sastanka s Putinom: Rusija odbacuje mešanje stranaca u unutrašnje stvari u BiH
Blic pre 2 satajoš 1 povezana