Povezane vesti
Dodik optužio američkog ambasadora da je naručio optužnicu protiv njega, iz ambasade SAD to negiraju
Danas 18.08.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da optužnica, koju je Tužilaštvo BiH podiglo protiv njega i direktora Službenog glasnika RS Miloša Lukića, ima prepoznatljivog naručioca i dobro poznati rukopis. „Optužnica protiv Miloša Lukića i mene… »
Dodik: Sve probleme u BiH stvorili su međunarodni službenici; Ambasada SAD: Dodik je sam kriv
Radio 021 18.08.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da optužnica koju je Tužilaštvo BiH podiglo protiv njega ima "prepoznatljivog naručioca i dobro poznat rukopis". "Optužnica protiv Miloša Lukića i mene ima prepoznatljivog naručioca i dobro poznat… »
Dodik: Optužnica ima prepoznatljivog naručioca i dobro poznati rukopis, ambasada SAD odbacuje optužbe
Euronews 18.08.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da optužnica, koju je Tužilaštvo BiH podiglo protiv njega i direktora Službenog glasnika RS Miloša Lukića, ima prepoznatljivog naručioca i dobro poznati rukopis, kao i da su sve probleme u BiH stvorili… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 2 satajoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 6 satijoš 1 povezana