Повезане вести

Додик оптужио америчког амбасадора да је наручио оптужницу против њега, из амбасаде САД то негирају

Додик оптужио америчког амбасадора да је наручио оптужницу против њега, из амбасаде САД то негирају

Данас 18.08.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да оптужница, коју је Тужилаштво БиХ подигло против њега и директора Службеног гласника РС Милоша Лукића, има препознатљивог наручиоца и добро познати рукопис. „Оптужница… »
Додик: Све проблеме у БиХ створили су међународни службеници; Амбасада САД: Додик је сам крив

Додик: Све проблеме у БиХ створили су међународни службеници; Амбасада САД: Додик је сам крив

Радио 021 18.08.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да оптужница коју је Тужилаштво БиХ подигло против њега има "препознатљивог наручиоца и добро познат рукопис". "Оптужница против Милоша Лукића и мене има препознатљивог… »
Додик: Оптужница има препознатљивог наручиоца и добро познати рукопис, амбасада САД одбацује оптужбе

Додик: Оптужница има препознатљивог наручиоца и добро познати рукопис, амбасада САД одбацује оптужбе

Еуроневс 18.08.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да оптужница, коју је Тужилаштво БиХ подигло против њега и директора Службеног гласника РС Милоша Лукића, има препознатљивог наручиоца и добро познати рукопис, као и да су… »

Вести дана »