Повезане вести
Медицинска сестра која је масовно убијала бебе проглашена кривом: Радила ноћне смене да би неометано могла да трује…
Курир 18.08.2023
Медицинска сестра Луси Летби (33) проглашена је кривом за убиство седам беба и неколико покушаја убиства док је радила на болничком одељењу за новорођенчад. Летби је пред судом такође проглашена невином по две тачке оптужнице… »
"Зла сам": Медицинска сестра у Британији крива за убиство седам беба
Глас Америке 18.08.2023
Лондон — Медицинска сестра у Великој Британији, која је написала поруку "зла сам", у петак је проглашена кривом за убиство седморо новорођенчади и покушај убиства још шесторо на неонаталном одјељењу болнице на сјеверозападу… »
Велика Британија и злочин: Медицинска сестра проглашена кривом за убиство седам беба
Јужне вести 18.08.2023
Медицинска сестра Луси Летби проглашена је кривом за убиство седам беба, што је чини највећим убицом новорођенчади у Великој Британији у савременој историји. Убила је бебе убризгавањем ваздуха између јуна 2015. и јуна 2016… »
Медицинска сестра осуђена за убиство седам беба, хтела је да убије још шест
Телеграф 18.08.2023
Луси Летби осуђена је за смрт седам беба. Медицинска сестра Луси Летби (32) из Манчестера, осуђена је данас за убиство седам беба. Њој ће казна бити изречена у понедељак 21. августа. Она је проглашена кривом и за покушај… »
„Ја сам ужасно зла особа, ја сам ово учинила“: Језива порука коју је полиција пронашла у кући мединциске сестре која је убила…
Нова 18.08.2023
Британска медицинска сестра Луси Летби проглашена је у петак кривом за убиство седморо новорођенчади и покушај убиства још шесторо њих на неонаталном одељењу болнице у северозападној Енглеској, преноси Хина. Луси Летби (33)… »
Највеће масовно убиство беба у историји Британије – Луси Летби годинама измицала правди
РТС 18.08.2023
Највећи масовни злочин над бебама у историји Велике Британије – медицинска сестра Луси Летби осуђена је за убиства седам беба и покушаје убиства шест новорођенчади. Британска медицинска сестра Луси Летби проглашена је кривом за… »
Медицинска сестра у Великој Британији проглашена кривом за убиство седам беба
Еуроневс 18.08.2023
Медицинска сестра у Великој Британији Луси Летби проглашена је кривом за убиство седам беба. Бебе је убила убризгавањем ваздуха између јуна 2015. и јуна 2016. године, када је радила у болници у Честеру, преноси ББЦ. Летби, која… »
Медицинска сестра у Британији проглашена кривом за убиство седам беба
Данас 18.08.2023
Медицинска сестра Луси Летби проглашена је кривом за убиство седам беба у болници Цоунтесс оф Цхестер у Британији. Данашња судска одлука чини је највећим убицом беба у модерној истори Велике Британије. Пресуда ће јој бити… »
Медицинска сестра проглашена кривом за убиство седам беба
Н1 Инфо 18.08.2023
Медицинска сестра Луси Летби проглашена је кривом за убиство седам беба на неоталаном одељењу једне болнице у Великој Британији. Како пише ББЦ, убиства су се догодила у болници у Честеру између јуна 2015. и јуна 2016. године… »
Медицинска сестра у Енглеској осуђена за убиство седам беба
РТС 18.08.2023
Медицинска сестра Луси Летби проглашена је кривом за убиство седам беба у неонаталној клиници у енглеском граду Честеру, што је чини најмасовнијим серијским убицом деце у новијој историји Уједињеног Краљевства. Луси Летби (33)… »
Медицинска сестра из пакла проглашена кривом за убиство седам беба: Ево како се понашала током изрицања пресуде
Нова 18.08.2023
Медицинска сестра Луси Летби проглашена је кривом за убиство седам беба и неколико покушаја убиства током времена када је радила на болничком одељењу за новорођенчад - од јуна 2015. до јуна 2016. године. Летби је плакала током… »
Вести дана »
Наставља се рат појединаца из власти и ТОК-а: Селаковић каже да није дошао на саслушање јер је имао паметнија посла
Данас пре 3 сатајош 35 повезаних
Навијачи Партизана прекинули први тренинг после Обрадовићевог одласка: Капитен Маринковић поручио да ће играчи „гинути за клуб“
Недељник пре 26 минутајош 67 повезаних
Кнежеви са играчем мање срушили првака Европе: Херој Минамино
Спорт клуб пре 40 минутајош 27 повезаних