Povezane vesti
Razgovor predsednika Vučića i nemačke ambasadorke
Politika 18.08.2023
Za Srbiju partnerstvo sa Nemačkom je od izuzetnog značaja i nastavićemo da ga jačamo, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa ambasadorkom te zemlje Anke Konrad. „Razgovarali smo o unapređenju ukupnih bilateralnih… »
Vučić razgovarao sa ambasadorkom Nemačke, fokus na ekonomskoj saradnji
Danas 18.08.2023
Za Srbiju partnerstvo sa Nemačkom je od izuzetnog značaja i nastavićemo da ga jačamo, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa ambasadorkom te zemlje Anke Konrad. „Razgovarali smo o unapređenju ukupnih bilateralnih… »
Vučić sa ambasadorkom Nemačke: Za Srbiju je partnerstvo sa Berlinom od izuzetnog značaja
Blic 18.08.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorkom Nemačke u Beogradu Anke Konrad i istakao da je za Srbiju partnerstvo sa Nemačkom od izuzetnog značaja. - Sa ambasadorkom Anke Konrad razgovarao sam o unapređenju ukupnih… »
Predsednik sa Konrad o bilateralnim odnosima Srbije i Nemačke i ekonomskoj saradnji
RTV 18.08.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorkom Nemačke u Beogradu Anke Konrad i istakao da je za Srbiju partnerstvo sa Nemačkom od izuzetnog značaja. "Sa ambasadorkom Anke Konrad razgovarao sam o unapređenju ukupnih… »
Vučić sa Anke Konrad: Partnerstvo sa Nemačkom od izuzetnog značaja, nastavićemo da ga jačamo
RTS 18.08.2023
Partnerstvo sa Nemačkom je za Srbiju od izuzetnog značaja i nastavićemo da ga jačamo, poručio je predsednik Aleksandar Vučić posle sastanka sa sa ambasadorkom Nemačke u Beogradu Anke Konrad. Predsednik Vučić razgovarao je sa ambasadorkom… »
Vučić sa Konrad o bilateralnim odnosima Srbije i Nemačke i ekonomskoj saradnji
Dnevnik 18.08.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorkom Nemačke u Beogradu Anke Konrad i istakao da je za Srbiju partnerstvo sa Nemačkom od izuzetnog značaja. "Sa ambasadorkom Anke Konrad razgovarao sam o unapređenju ukupnih… »
Vučić sa Konrad o bilateralnim odnosima Srbije i Nemačke i ekonomskoj saradnji
Vesti online 18.08.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorkom Nemačke u Beogradu Anke Konrad i istakao da je za Srbiju partnerstvo sa Nemačkom od izuzetnog značaja. “Sa ambasadorkom Anke Konrad razgovarao sam o unapređenju ukupnih… »
"Nastavljamo da jačamo partnerstvo" Predsednik Vučić sa ambasadorkom Konrad: Nemačka je naš najveći spoljnotrgovinski…
Kurir 18.08.2023
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorkom SR Nemačke Anke Konrad. - Sa ambasadorkom Anke Konrad razgovarao sam o unapređenju ukupnih bilateralnih odnosa, naročiti o ekonomskim aspektima saradnje. Nemačka je već naš najveći… »
Predsednik Vučić razgovarao sa ambasadorkom Konrad: "Nastavićemo da jačamo partnerstvo Srbije i Nemačke"
Euronews 18.08.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorkom Nemačke u Beogradu Anke Konrad i istakao da je za Srbiju partnerstvo sa Nemačkom od izuzetnog značaja. "Sa ambasadorkom Anke Konrad razgovarao sam o unapređenju ukupnih… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 1 satjoš 2 povezane