Povezane vesti
Kurir došao do fotki fudbalera koji ulazi u zadrugu sa našim poznatim pevačicama! Vidi se da su prisni, jedna je baš velika…
Kurir 18.08.2023
Uskoro počinje Zadruga 7 - Elita, a Kurir je već pisao o tome da će jedan od učesnika biti i bivši fudbaler - Danijel Dujković. On nam je otkrio kako se neće libiti da pred kamerama vodi ljubav, te najavio eksplicitni snimak. "Nije to ništa strašno što… »
"Eksplicitni snimak ću napraviti u Zadruzi" Fudbaler šokira i pre ulaska, želi akcije, a na pitanje o pevačicama ovako reagovao…
Kurir 18.08.2023
Nova sezona " Zadruge", koja će se zvati "Elita" samo što nije krenula, a tokom dana je otkriveno da će jedan od učesnika biti i Danijel Dujković, bivši profesionalni fudbaler. Mi smo ga kontaktirali i saznali kako teku poslednje pripreme pred ulazak u… »
Fudbaler koji je bio s pevačicama ulazi u zadrugu! Danijel spreman da otkrije sve afere! Sveže razveden želi novu akciju!
Kurir 18.08.2023
Nova sezona "Zadruge", koja će se zvati "Elita" samo što nije krenula, a polako se otkrivaju i budući učesnici. Pored Milene Kačavende, Marka Đedovića, Vanje Bogićević, u Belu kuću će se useliti i bivši profesionalni fudbaler Danijel Dujković, koji je i… »
Vesti dana »
Jokić napravio šou na konferenciji, novinari vrištali od smeha: Urlao sam na TV, toliko je bilo neprijatno da sam morao da ubrzam povratak! Čuva me "onaj odozgo"
Kurir pre 16 minutajoš 27 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih
Ništa od titule na Australijan openu: Aleksandra Krunić i Ana Danilina poražene u finalu
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih