Povezane vesti
Bjelica o napadu na poslanika Baševića “Moja bezbednost je ugrožena, ograđujem se od bilo kakvog nasilničkog ponašanja”…
Blic 18.08.2023
Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je Srni da je prijavio policiji da ga je danas na ulici "bez osnova napao odbornik SNSD u Skupštini opštine Sokolac Milan Jolović", te da mu je tom prilikom, kako kaže, izrekao pretnje i uvrede. Odbornik… »
"Ovo je politički motivisano": Narodni poslanik napadnut u ugostiteljskom objektu u Sokocu
Blic 18.08.2023
Narodni poslanik Strahinja Bašević rekao je da je danas napadnut u ugostiteljskom objektu u Sokocu od "izvesnog Marka Lubarde koji je od ranije poznat policiji, a blizak je Opštinskom odboru SDS Sokolac", te da je napad politički motivisan. - Bio sam sa… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Tačno 11 meseci od tragedije na železničkoj stanici obeleženo u Novom Sadu, Beogradu, Kraljevu...
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 52 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 86 povezanih

Struja za domaćinstva i male kupce u Srbiji od danas skuplja 6,6 odsto, crvena zona od 1.200 kWh
Jugmedia pre 3 satajoš 40 povezanih

Šta se zna o incidentima u Minhenu: Pretnja bombom zatvorila Oktoberfest, istražuje se moguća veza sa Antifom
Euronews pre 2 satajoš 47 povezanih

Američka vlada obustavila rad: Sledi potpuni haos, sve se gasi, milioni u strahu
Blic pre 2 satajoš 47 povezanih