Povezane vesti
(VIDEO) Spot za trudnice u Crnoj Gori ledi srca: „Ova jada, opet mu nosi žensko“
N1 Info 18.08.2023
Stara narodna na Balkanu kaže "Da se rodi živo, zdravo i muško dete". Na papiru Crna Gora možda prednjači, ali svakako da i mi svi ostali nismo "nevinašca" u praktikovanju ove zastarele priče, navodi City magazine. Zato su u Crnoj Gori su otpočeli sa… »
„Prestrašno je što imamo kampanju za ovo“: Reklama sa trudnicom u Crnoj Gori je privukla pažnju celog Balkana
City magazine 18.08.2023
Stara narodna na Balkanu kaže – „Da se rodi živo, zdravo i muško dete“. Na papiru Crna Gora možda prednjači, ali svakako da i mi svi ostali nismo nevinašca u praktikovanju ove zastarele priče. Zato su u Crnoj Gori su otpočeli sa kampanjom „Nek se rodi… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 32 minutajoš 76 povezanih

Maloletna deca u bolnici zbog trovanja na seoskoj slavi: Katastrofa kod Vranja, 20 osoba ima simptome
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Mitovi o hrvatskom ,,junaštvu": Gorivo koje Zapad sipa kako bi zapalio Balkan
Sputnik pre 1 satjoš 41 povezana

(Video) Počelo snažno nevreme u Srbiji: Tuče jak grad, celo dvorište se zabelelo, jak pljusak paralisao auto-put Miloš Veliki: Ovaj deo zemlje je prvi na udaru oluje
Blic pre 42 minutajoš 49 povezanih

Nikitović: Ljudi izgleda vole da gledaju Zvezdu i Partizan sa gomilom stranaca, a mi se pitamo gde su deca?
Sportski žurnal pre 1 satjoš 39 povezanih