Povezane vesti
Danas je Preobraženje Gospodnje
Ozon 19.08.2023
SREMSKA MITROVICA. Danas je Preobraženje Gospodnje, jedan od osam velikih Hristovih praznika. Prema narodnom predanju, počinju da se preobražavaju i gora i voda, najavljujući skoru jesen. Preobraženje je posvećeno Hristovom preobraženju na gori… »
Vernici slave veliki praznik, Preobraženje: Na ovo mesto nikako ne treba da idete, a žene treba da urade jednu stvar
Mondo 19.08.2023
Preobraženjem se završava letnji godišnji ciklus običaja i započinje jesenji. Na ovaj dan se preobražava, odnosno bitno menja priroda. Preobraženjem se završava letnji godišnji ciklus običaja i započinje jesenji. Na ovaj dan se preobražava… »
Vesti dana »

(Video) "svirao sam emisiju kada sam saznao da je baka pokojna": Aci Sofornijeviću je to jedan od najtežih trenutaka u životu: "Ona je uvek brinula o tome kako ću ja da se oženim"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane

Večeras pljuskovi sa grmljavinom: Od sutra totalni preokret u svim krajevima Srbije: Narednih dana pad temperature (foto)
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

MUP: Potpuno alkoholisan izazvao nezgodu u Bulevaru kralja Aleksandra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Vanja priznao posle derbija: ''Iskreno, malo sam se uplašio...''
Sportske.net pre 5 satijoš 3 povezane

"Čovek koji je gradio mir i razumevanje među ljudima": Patrijarh Porfirije uputio saučešće povodom smrti pape Franje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana