Povezane vesti
Ovo je osuđeni ozloglašeni albanski kriminalac: Hvalio se monstruoznim stvarima
Telegraf 19.08.2023
Ismevao zakone zemlje u koju se doselio, priznao kako je kriminalom stekao automobile. Na četiri i po godine zatvora osuđen je albanski narko bos Selamet Mehmetaj. Reč je o kriminalcu za kojeg postoji utisak da je uživao u svojoj ozloglašenosti… »
"Odsekao sam mu tri prsta pa spavao kao beba": Albanskog narko bosa razotkrili novinari i to preko poruke na Instagramu
Blic 18.08.2023
Albanski narko bos kojeg su razotkrili novinari konačno je u zatvoru. Selamet Mehmetaj, koji je sebe nazivao "Đavolom", dobio je četiri i po godine zatvorske kazne nakon što je osuđen zbog upravljanja fabrikama kanabisa u kojima su radili ilegalni… »
Vesti dana »

„Izađi Mali“: Sindikati u kulturi za danas u Beogradu najavili protest zbog lošeg materijalnog stanja zaposlenih
Nova pre 7 satijoš 7 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima: „Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo“
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Blagojević pred TSC: "Ja lično imam poseban motiv, odajem im priznanje zbog jedne stvari"
Telegraf pre 32 minutajoš 23 povezane