Povezane vesti

Drugarica zvezdana slavnića ulazi u "elitu": Pred početak rijalitija progovorila o odnosu sa bivšim robijašem: "Nije moj…

Drugarica zvezdana slavnića ulazi u "elitu": Pred početak rijalitija progovorila o odnosu sa bivšim robijašem: "Nije moj…

Blic 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Među njima se našla i Edina Šerifović, koja je u razgovoru za "Blic" otkrila da se poznaje sa Zvezdanom Slavnićem. - Ja sam Edina… »
Učesnica elite je prijateljica zvezdana slavnića! Edina priznala da ulazi kao solo igrač, a onda otkrila na koga je bacila…

Učesnica elite je prijateljica zvezdana slavnića! Edina priznala da ulazi kao solo igrač, a onda otkrila na koga je bacila…

Kurir 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Među njima se našla i Edina Šerifović, koja je u razgovoru otkrila da se poznaje sa Zvezdanom Slavnićem. - Ja sam Edina Šerifović… »
(Foto, video) estradni menadžer, fudbalski trener i pevačica: Oni ulaze u "Zadrugu 7" Elite, takmičar već bacio oko na…

(Foto, video) estradni menadžer, fudbalski trener i pevačica: Oni ulaze u "Zadrugu 7" Elite, takmičar već bacio oko na…

Blic 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Naime, uskoro počinje nova sezona " Zadruge", koja će se zvati "Elita", a neki od učesnika danas pristižu na sistematske preglede… »
Estradni menadžer, fudbalski trener i pevačica Oni ulaze u Elitu, evo ko je bacio oko na pobednicu Zadruge 6!

Estradni menadžer, fudbalski trener i pevačica Oni ulaze u Elitu, evo ko je bacio oko na pobednicu Zadruge 6!

Kurir 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Naime, uskoro počinje nova sezona "Zadruge", koja će se zvati "Elita", a neki od učesnika danas pristižu na sistematske preglede… »

Vesti dana »