Povezane vesti
Drugarica zvezdana slavnića ulazi u "elitu": Pred početak rijalitija progovorila o odnosu sa bivšim robijašem: "Nije moj…
Blic 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Među njima se našla i Edina Šerifović, koja je u razgovoru za "Blic" otkrila da se poznaje sa Zvezdanom Slavnićem. - Ja sam Edina… »
Učesnica elite je prijateljica zvezdana slavnića! Edina priznala da ulazi kao solo igrač, a onda otkrila na koga je bacila…
Kurir 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Među njima se našla i Edina Šerifović, koja je u razgovoru otkrila da se poznaje sa Zvezdanom Slavnićem. - Ja sam Edina Šerifović… »
(Foto, video) estradni menadžer, fudbalski trener i pevačica: Oni ulaze u "Zadrugu 7" Elite, takmičar već bacio oko na…
Blic 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Naime, uskoro počinje nova sezona " Zadruge", koja će se zvati "Elita", a neki od učesnika danas pristižu na sistematske preglede… »
Estradni menadžer, fudbalski trener i pevačica Oni ulaze u Elitu, evo ko je bacio oko na pobednicu Zadruge 6!
Kurir 19.08.2023
Svaki učesnik rijalitija, pre nego što uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, prolazi strogu zdravstvenu proveru. Naime, uskoro počinje nova sezona "Zadruge", koja će se zvati "Elita", a neki od učesnika danas pristižu na sistematske preglede… »
Vesti dana »
Strašno ubistvo u Novom Sadu: U kući pronađeno obezglavljeno telo žene, sumnja se da joj je sin odsekao glavu
Telegraf pre 24 satajoš 37 povezanih
RHMZ: Narednih dana temperaturne oscilacije, u sredu čak do 18 stepeni
Euronews pre 4 satijoš 29 povezanih
Biljana Stojković o sutrašnjem građanskom protestu u Novom Sadu: Borba se nastavlja
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 6 satijoš 26 povezanih