Povezane vesti

S ocem nije razgovarala 20 godina! Priča se da mu je Ana Kokić sve oprostila pred smrt - "Bilo mi je teško, ali..."

S ocem nije razgovarala 20 godina! Priča se da mu je Ana Kokić sve oprostila pred smrt - "Bilo mi je teško, ali..."

Mondo 19.08.2023
Ana Kokić nije imala blizak odnos s ocem Stevanom, a priča se da nisu razgovaraili punih 20 godina. Ana Kokić nije imala blizak odnos s ocem Stevanom, a priča se da nisu razgovaraili punih 20 godina. Posle razvoda od proslavljenog vaterpoliste Nikole… »
„Viđali smo se samo na moju inicijativu“: Ana Kokić dvadeset godina nije razgovarala sa ocem

„Viđali smo se samo na moju inicijativu“: Ana Kokić dvadeset godina nije razgovarala sa ocem

Nova 19.08.2023
Najveća podrška u teškim trenucima bile su joj majka Branka i sestra Maja. Pevačica Ana Kokić odrasla je sa majkom i sestrom na Banovom brdu, a u porodični stan vratila se i nakon razvoda od Nikole Rađena. Ne čudi da je nakon teškog perioda utehu… »
Sa ocem nije razgovarala 20 godina, a pred smrt mu je sve oprostila: Ana Kokić o porodici, a na ovo pitanje nije dala odgovor!

Sa ocem nije razgovarala 20 godina, a pred smrt mu je sve oprostila: Ana Kokić o porodici, a na ovo pitanje nije dala odgovor!

Kurir 19.08.2023
Posle razvoda od Nikole Rađena , Ana Kokić sa decom se preselila kod majke, u porodičnu kuću na Banovom brdu. Za popularnu pevačicu komšije imaju samo reči hvale. Često svraća u okolne radnje, prirodna i bez šminke, voli da popriča sa ženama… »

Vesti dana »