Povezane vesti
"Osetila sam ujed i videla kako beži!" Slavicu iz Čačka ujeo pacov, sela na klupu kod Morave i videla dve rupice na nozi
Mondo 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s odlaskom u… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
IndeksOnline 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da odmorimo… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
Sandžak haber 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da odmorimo… »
Osetila sam ujed i ugledala dve rupice na nozi: Slavicu iz Čačka tokom šetnje napao pacov, završila u Hitnoj
Telegraf 19.08.2023
Čačanka se uplašila zaraze, odmah potražila lekarsku pomoć. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. "Šetala sam sa drugaricom… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana