Povezane vesti
"Osetila sam ujed i videla kako beži!" Slavicu iz Čačka ujeo pacov, sela na klupu kod Morave i videla dve rupice na nozi
Mondo 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
IndeksOnline 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
Sandžak haber 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da… »
Osetila sam ujed i ugledala dve rupice na nozi: Slavicu iz Čačka tokom šetnje napao pacov, završila u Hitnoj
Telegraf 19.08.2023
Čačanka se uplašila zaraze, odmah potražila lekarsku pomoć. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. "Šetala sam… »
Vesti dana »
![Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje…](https://nstatic.net/385/38935385eppicj.jpg)
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
![Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole](https://nstatic.net/711/38935711ollwew.jpg)
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 4 satijoš 1 povezana