Povezane vesti
"Osetila sam ujed i videla kako beži!" Slavicu iz Čačka ujeo pacov, sela na klupu kod Morave i videla dve rupice na nozi
Mondo 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s odlaskom u… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
IndeksOnline 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da odmorimo… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
Sandžak haber 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da odmorimo… »
Osetila sam ujed i ugledala dve rupice na nozi: Slavicu iz Čačka tokom šetnje napao pacov, završila u Hitnoj
Telegraf 19.08.2023
Čačanka se uplašila zaraze, odmah potražila lekarsku pomoć. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. "Šetala sam sa drugaricom… »
Vesti dana »
Vučić u Briselu: Verujem da će Srbija imati podršku EU u suočavanju sa izazovima u energetici
Serbian News Media pre 58 minutajoš 1 povezana
Snimak upada Amerikanaca na tanker kod Venecuele: Helikopter nadletao brod, a onda su se komandosi spustili konopcima! (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski odbacio aluzije da rat koristi kao izgovor da ostane na vlasti
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Evo ko su škaljarci ranjeni u Nikšiću, hapšeni zbog strahovite tuče: letele čaše, flaše, pa sevnuo i nož
Blic pre 1 satjoš 2 povezane