Повезане вести

"Осетила сам ујед и видела како бежи!" Славицу из Чачка ујео пацов, села на клупу код Мораве и видела две рупице на нози

"Осетила сам ујед и видела како бежи!" Славицу из Чачка ујео пацов, села на клупу код Мораве и видела две рупице на нози

Мондо 19.08.2023
Обична шетња обалом Западне Мораве за Славицу из Чачка је завршила с одласком у Хитну помоћ и то због уједа глодара, који се у градском подручју и не дешавају баш често. Обична шетња обалом Западне Мораве за Славицу из Чачка је… »
Славицу из Чачка напао глодар, завршила у Хитној: “Осетила сам ујед, а онда видела крупног пацова како бежи”

Славицу из Чачка напао глодар, завршила у Хитној: “Осетила сам ујед, а онда видела крупног пацова како бежи”

ИндексОнлине 19.08.2023
Обична шетња обалом Западне Мораве за Славицу из Чачка завршила с одласком у Хитну помоћ и то због уједа глодара, који се у градском подручју и не дешавају баш често. “Шетала сам са другарицом поред Мораве и онда смо селе на… »

Санџак хабер 19.08.2023
Обична шетња обалом Западне Мораве за Славицу из Чачка завршила с одласком у Хитну помоћ и то због уједа глодара, који се у градском подручју и не дешавају баш често. “Шетала сам са другарицом поред Мораве и онда смо селе на… »
Осетила сам ујед и угледала две рупице на нози: Славицу из Чачка током шетње напао пацов, завршила у Хитној

Осетила сам ујед и угледала две рупице на нози: Славицу из Чачка током шетње напао пацов, завршила у Хитној

Телеграф 19.08.2023
Чачанка се уплашила заразе, одмах потражила лекарску помоћ. Обична шетња обалом Западне Мораве за Славицу из Чачка завршила с одласком у Хитну помоћ и то због уједа глодара, који се у градском подручју и не дешавају баш често… »

Вести дана »