Povezane vesti
Krupan pacov ujeo ženu pored Morave Slavicu iz Čačka tokom šetnje pored Morave napao glodar, završila u Hitnoj pomoći…
Dnevnik 19.08.2023
ČAČAK: Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. - Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu… »
"Osetila sam ujed i videla kako beži!" Slavicu iz Čačka ujeo pacov, sela na klupu kod Morave i videla dve rupice na nozi
Mondo 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
IndeksOnline 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da… »
"Osetila sam ujed i videla kako: Beži!" Slavicu iz Čačka ujeo pacov: Sela na klupu kraj Morave i odjednom videla dve rupice…
Blic 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka je završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. - Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo… »
Slavicu iz Čačka napao glodar, završila u Hitnoj: “Osetila sam ujed, a onda videla krupnog pacova kako beži”
Sandžak haber 19.08.2023
Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. “Šetala sam sa drugaricom pored Morave i onda smo sele na klupicu malo da… »
Osetila sam ujed i ugledala dve rupice na nozi: Slavicu iz Čačka tokom šetnje napao pacov, završila u Hitnoj
Telegraf 19.08.2023
Čačanka se uplašila zaraze, odmah potražila lekarsku pomoć. Obična šetnja obalom Zapadne Morave za Slavicu iz Čačka završila s odlaskom u Hitnu pomoć i to zbog ujeda glodara, koji se u gradskom području i ne dešavaju baš često. "Šetala sam… »
Vesti dana »
Tramp: Mask i Ramasvami na čelu Ministarstva za efikasnost vlade, voditelj Foks njuz ministar odbrane
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih
I dalje u toku predistražni postupak tužilaštva za tragediju u Novom Sadu, saslušano 66 osoba
Danas pre 18 minutajoš 31 povezana
Ukinuta mu emisija, jer je kritikovao Putina: Poznati kuvar koji je nađen mrtav u Beogradu se zalagao za kraj rata u Ukrajini, poslednjih godina živeo u Londonu
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 2 satajoš 25 povezanih