Povezane vesti
Da li je Željko Mitrović upravo rekao NE Vučiću? Objavio novi snimak, pomenuo vlast i nastavio da vređa opoziciju, ovog…
Nova 19.08.2023
"Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, ali to me neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV format "Čoveče ne ljuti se ", objavio je na Instagramu vlasnik televizije Pink… »
Mitrović ignoriše Vučićeve komentare: „U septembru epizoda u kojoj Ćuta Vinjak grdi Savu Kajmaka“
Danas 19.08.2023
Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, ali to me neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV format „Čoveče ne ljuti se „, objavio je danas na Instagramu vlasnik televizije… »
Željko Mitrović ne odustaje od AI, najavio „satiričnu“ emisiju od septembra
N1 Info 19.08.2023
"Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, ali to me neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV format "Čoveče ne ljuti se ", objavio je na Instagramu vlasnik televizije Pink… »
Željko Mitrović ne odustaje: Objavio novi snimak sa lažnim izjavama
Radio 021 19.08.2023
Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, objavio je na Instagramu vlasnik televizije Pink Željko Mitrović. Naveo je da ga to "neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV… »
Vesti dana »
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 5 satijoš 3 povezane