Povezane vesti

Da li je Željko Mitrović upravo rekao NE Vučiću? Objavio novi snimak, pomenuo vlast i nastavio da vređa opoziciju, ovog…

Da li je Željko Mitrović upravo rekao NE Vučiću? Objavio novi snimak, pomenuo vlast i nastavio da vređa opoziciju, ovog…

Nova 19.08.2023
"Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, ali to me neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV format "Čoveče ne ljuti se ", objavio je na Instagramu vlasnik televizije Pink… »
Mitrović ignoriše Vučićeve komentare: „U septembru epizoda u kojoj Ćuta Vinjak grdi Savu Kajmaka“

Mitrović ignoriše Vučićeve komentare: „U septembru epizoda u kojoj Ćuta Vinjak grdi Savu Kajmaka“

Danas 19.08.2023
Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, ali to me neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV format „Čoveče ne ljuti se „, objavio je danas na Instagramu vlasnik televizije… »
Željko Mitrović ne odustaje od AI, najavio „satiričnu“ emisiju od septembra

Željko Mitrović ne odustaje od AI, najavio „satiričnu“ emisiju od septembra

N1 Info 19.08.2023
"Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, ali to me neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV format "Čoveče ne ljuti se ", objavio je na Instagramu vlasnik televizije Pink… »
Željko Mitrović ne odustaje: Objavio novi snimak sa lažnim izjavama

Željko Mitrović ne odustaje: Objavio novi snimak sa lažnim izjavama

Radio 021 19.08.2023
Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, objavio je na Instagramu vlasnik televizije Pink Željko Mitrović. Naveo je da ga to "neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV… »

Vesti dana »