Povezane vesti
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Ukrajinski general priznao: Mi još i ne uzletimo s aerodroma a naš avion je u zoni obaranja!
Kurir 19.08.2023
Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. Naši avioni su svaki dan pod udarom. Napadi… »
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Vesti dana »

Zgrada vlade Ukrajine u plamenu! Brutalan napad Rusije, zastrašujuće scene u Kijevu, ima mrtvih, oglasili se Kličko i premijerka! (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 22 povezane

Javio se šampion sveta, otkrio glavni ključ neuspeha Srbije i okrivio Pešića? Uputio podršku jednom igraču...
Telegraf pre 16 minutajoš 25 povezanih

Sunčano sa promenljivom oblačnošću, mogućnost pljuskova na planinama
Serbian News Media pre 56 minutajoš 12 povezanih

Požar u Severnoj Makedoniji: Vatrogasci zaglavljeni u rastopljenom šećeru, povređeno četvoro
RTV pre 11 minutajoš 11 povezanih