Povezane vesti
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA… »
Ukrajinski general priznao: Mi još i ne uzletimo s aerodroma a naš avion je u zoni obaranja!
Kurir 19.08.2023
Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. Naši avioni su svaki dan pod udarom… »
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 4 satijoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 17 minutajoš 51 povezana