Povezane vesti
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Ukrajinski general priznao: Mi još i ne uzletimo s aerodroma a naš avion je u zoni obaranja!
Kurir 19.08.2023
Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. Naši avioni su svaki dan pod udarom. Napadi… »
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
Serbian News Media pre 2 satajoš 43 povezane
Proglašeno pet izbornih lista Oglasio se RIK: Evo ko su nosioci i koji su rokovi za predaju kandidatura
Dnevnik pre 29 minutajoš 23 povezane
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 235 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Sutra sunčano, temperatura do 32 stepena
Radio sto plus pre 2 satajoš 33 povezane