Povezane vesti
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Ukrajinski general priznao: Mi još i ne uzletimo s aerodroma a naš avion je u zoni obaranja!
Kurir 19.08.2023
Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. Naši avioni su svaki dan pod udarom. Napadi… »
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Vesti dana »
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 31 minutajoš 79 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih
CiK BiH: Siniša Karan osvojio 50,54 odsto glasova na izborima za predsednika Republike Srpske
Insajder pre 55 minutajoš 28 povezanih