Povezane vesti
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Ukrajinski general priznao: Mi još i ne uzletimo s aerodroma a naš avion je u zoni obaranja!
Kurir 19.08.2023
Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. Naši avioni su svaki dan pod udarom. Napadi… »
Rusi ulaze sve dublje i dublje: Ukrajinci potvrdili, avioni tek polete i odmah u zoni obaranja
Pravda 19.08.2023
Opasna ruska zona. Komandant Vazduhoplovnih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk izjavio je da ukrajinski avioni trpe poraz odmah po uzletanju s aerodroma. „Mi još i ne uspemo da uzletimo s aerodroma, a naš avion je u zoni za obaranje. POTPUNO RASULO NA PRVOJ… »
Vesti dana »
Sudski proces se obustavlja: Mika Aleksić preminuo, presuda nije doneta
B92 pre 12 minutajoš 30 povezanih
Srbija je u polufinalu Evropskog prvenstva: Mađari potopljeni u drami, ogromna pobeda u Beogradskoj areni
Mondo pre 47 minutajoš 101 povezana
Instagram nalozi redakcije Nova suspendovani, portal Radar ostao bez naloga
Vreme pre 8 satijoš 11 povezanih
Evropski parlament neće ratifikovati sporazum koji su potpisali Tramp i Fon der Lajen
N1 Info pre 3 satajoš 53 povezane
Medvedev: SAD se spremaju da napadnu Grenland – NATO je gotov
Vesti online pre 32 minutajoš 21 povezana