Povezane vesti
Preminuo Ron Sipas Džons: Dobitnik dva Gremija izgubio životnu bitku
Mondo 20.08.2023
Proslavljeni glumac Ron Sipas Džons preminuo je u 66. godini. Proslavljeni glumac Ron Sipas Džons preminuo je u 66. godini. Proslavljeni glumac Ron Sipas Džons, najpoznatiji po ulozi Vilijama Hila u filmu "Ovo smo mi", preminuo je u 66. godini posle duge… »
Preminuo čuveni američki glumac u 66. Godini: Dobitnik je dva Gremija, a pamtićemo ga po ovim ulogama (foto)
Kurir 20.08.2023
Ron Sifas Džons, filmski i pozorišni glumac, preminuo je u 66. godini, saopšteno je u subotu. Glumac je preminuo zbog dugotrajnog problema sa hroničnom bolešću pluća. "Njegovu toplinu, lepotu, velikodušnost, dobrotu i srce osetio je svako ko je imao… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Insajder pre 24 minutajoš 106 povezanih
Programeri i dalje na vrhu, „duvandžije“ ih prate u stopu! Prosečni „novčanik“ u martu bio „težak“ 121.650 dinara. Evo kolika je u Srbiji bila medijalna plata.
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 5 minutajoš 31 povezana