Povezane vesti

„Omiljeni grad mi je Crna Gora“: Naša pevačica šokirala neznanjem FOTO

„Omiljeni grad mi je Crna Gora“: Naša pevačica šokirala neznanjem FOTO

Nova 20.08.2023
Fanovi razočarani. Pevačica Marina Perezović, poznatija kao Zera spada među najpopularnije nove izvođače, a njeni hitovi broje milionske preglede. Osim toga, veoma je aktivna i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati preko 200 hiljada… »
Opšte obrazovanje seče kao mač: Zerin blam obara društvene mreže "Omiljeni grad mi je Crna Gora"

Opšte obrazovanje seče kao mač: Zerin blam obara društvene mreže "Omiljeni grad mi je Crna Gora"

Kurir 20.08.2023
Mlada pevačica Marina Perezić, javnosti poznatija kao Zera, ostvarila je veliku popularnost, pogotovo među mlađom publikom, ali je šokirala fanove kada je otkrila da nema opšte obrazovanje. Naime, Zera je veoma aktivna na društvenoj mreži… »
"Crna gora mi je omiljeni grad": Neznanje naše pevačice boli: "Devojko, osnovno obrazovanje nemaš"

"Crna gora mi je omiljeni grad": Neznanje naše pevačice boli: "Devojko, osnovno obrazovanje nemaš"

Blic 20.08.2023
Mlada pevačica Marina Perezić, javnosti poznatija kao Zera, ostvarila je veliku popularnost, pogotovo među mlađom publikom, ali je šokirala fanove kada je otkrila da nema opšte obrazovanje. Naime, Zera je veoma aktivna na društvenoj mreži… »

Vesti dana »