Повезане вести
У Партизан стиже победник закуцавања на НБА Ол стару!
Спортски журнал 20.08.2023
Рос (203цм, 93кг) је прошле сезоне (Орландо/Финикс) одиграо 63 меча и просечно бележио 8,3 поена, 2,4 скока и 1,5 асистенција. Огњен Јарамаз, Матеуш Понитка, Пи Џеј Доужер, Френк Камински... они су досадашња појачања… »
Партизан послао понуду Теренсу Росу, играч није рекао "не"
Спортске.нет 20.08.2023
НБА слободан играч Теренс Рос је приликом укључења уживо на платформи Твич одговарао на питања фанова и у једном од њих потврдио да му је Партизан послао понуду. Бивши шампион у закуцавањима на ол-стару није ни потврдио, ни… »
Теренс Рос потврдио да је добио понуду из Партизана
Политика 20.08.2023
Некадашњи кошаркаш Торонта, Орланда и Финикса Теренс Рос потврдио је приликом јављања уживо на „Твич“ стриму да је добио понуду од Партизана. „Да, понудили су му уговор. Хм, ко зна…”, одговорио је Рос на коментар једног од… »
Теренс Рос: Партизан ми је понудио уговор, ко зна…
Спорт клуб 20.08.2023
Искусни НБА кошаркаш Теренс Рос је тренутно слободан играч, а своје време проводи на интернету играјући видео игре. У току тих игара прича са фановима па је тако и потврдио интересовање Партизана. После Пи Џеј Доужера и Френка… »
Какво би ово појачање било: Некадашњи осми пик са драфта потврдио да има понуду Партизана
Вечерње новости 20.08.2023
ПАРТИЗАН је овог лета већ довео два играча из НБА лиге. Црно-бели дрес задужили су Пи Џеј Доужер и Френк Камински. Још један играч који је оставио озбиљан траг у најјачој лиги на свету потврдио је да има понуду из Београда… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана