Повезане вести

Митровић у Ал Хилалу за 50 милиона евра!

Митровић у Ал Хилалу за 50 милиона евра!

Вести онлине 20.08.2023
Најбољи стрелац фудбалске репрезентације Србије свих времена Александар Митровић потписао је за Ал Хилал из Саудијске Арабије. Митровић је пропустио друго коло Премијер лиге, јер није био у протоколу за меч против Брентфорда, и… »
Митре, немој да плачеш јер је готово! Дирљива објава Фулама, па одговор Србина

Митре, немој да плачеш јер је готово! Дирљива објава Фулама, па одговор Србина

Мондо 20.08.2023
Фулам је објавио снимак у ком се опрашта од Александра Митровића који је отишао у Саудијску Арабију, а онда се огласио и Србин. Фулам је објавио снимак у ком се опрашта од Александра Митровића који је отишао у Саудијску Арабију… »
Митровићево понашање није нормално! Тренер Фулама бесан због Србина: Да ли ме разочарао? Рекао сам му све

Митровићево понашање није нормално! Тренер Фулама бесан због Србина: Да ли ме разочарао? Рекао сам му све

Мондо 20.08.2023
Александар Митровић разљутио је тренера Фулама Марка Силву. Александар Митровић разљутио је тренера Фулама Марка Силву. Александар Митровић отишао је у Саудијску Арабију. Као и многи пре њега финансијски издашна понуда је… »
"Ма, то није нормално понашање!" Тренер Фулама оплео по Александру Митровићу

"Ма, то није нормално понашање!" Тренер Фулама оплео по Александру Митровићу

Вечерње новости 19.08.2023
АЛЕКСАНДАР Митровић је пред потписивањем уговора са саудијским фудбалским клубом Ал Хилал, а да је заиста беснео прави мали рат између њега и још увек актуелног му клуба, Фулама, потврдиле су речи тренера енглеског… »

Вести дана »