Повезане вести

„Оставила нас је у шуми са једним неугледним човеком“: Гоца Лазаревић се присетила тешких тренутака у детињству

„Оставила нас је у шуми са једним неугледним човеком“: Гоца Лазаревић се присетила тешких тренутака у детињству

Нова 20.08.2023
Већ са 15 година одлучила је да живот узме у своје руке и срећу пронађе у престоници. Певачица Гоца Лазаревић препознатљива је по свом карактеристичном осмеху, али је мало познато да се иза њега крију многи тешки тренуци… »
Сваки дан ме је тукао из љубоморе, а онда су ми рекли да тражим нови дом: Гоца Лазаревић о тешком детињству, породици и…

Сваки дан ме је тукао из љубоморе, а онда су ми рекли да тражим нови дом: Гоца Лазаревић о тешком детињству, породици и…

Курир 20.08.2023
Гоца Лазаревић испричала је своју тужну животну причу. Говорила је о смрти своје мајке, тешком животу, детињству и тужном периоду који је прошла. Гоцини родитељи су радили у иностранству, а она и брат су остали у Србији… »
"Стрина ме је остављала у шуми, јели смо само маргарин и хлеб": Наша певачица у детињству прошла кроз агонију: "Сваки дан ме…

"Стрина ме је остављала у шуми, јели смо само маргарин и хлеб": Наша певачица у детињству прошла кроз агонију: "Сваки дан ме…

Блиц 20.08.2023
Певачица Гоца Лазаревић не скида осмех са лица, а мало ко зна да је живот ни мало није мазио, и да се испод широког осмеха крије велика туга. Наиме, Гоца је једном приликом говорила о свом тешком животу, који многе подсећа на… »

Вести дана »