Povezane vesti
„Ostavila nas je u šumi sa jednim neuglednim čovekom“: Goca Lazarević se prisetila teških trenutaka u detinjstvu
Nova 20.08.2023
Već sa 15 godina odlučila je da život uzme u svoje ruke i sreću pronađe u prestonici. Pevačica Goca Lazarević prepoznatljiva je po svom karakterističnom osmehu, ali je malo poznato da se iza njega kriju mnogi teški trenuci. Naime, pevačica je rođena u… »
Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a onda su mi rekli da tražim novi dom: Goca Lazarević o teškom detinjstvu, porodici i…
Kurir 20.08.2023
Goca Lazarević ispričala je svoju tužnu životnu priču. Govorila je o smrti svoje majke, teškom životu, detinjstvu i tužnom periodu koji je prošla. Gocini roditelji su radili u inostranstvu, a ona i brat su ostali u Srbiji. Pevačica je otkrila i kako je… »
"Strina me je ostavljala u šumi, jeli smo samo margarin i hleb": Naša pevačica u detinjstvu prošla kroz agoniju: "Svaki dan me…
Blic 20.08.2023
Pevačica Goca Lazarević ne skida osmeh sa lica, a malo ko zna da je život ni malo nije mazio, i da se ispod širokog osmeha krije velika tuga. Naime, Goca je jednom prilikom govorila o svom teškom životu, koji mnoge podseća na film. - Dok nisam počela da… »
Vesti dana »

Stradale dve žene! Požar u Rakovici: Ostale zarobljene u stanu, dim kulja i dalje, vatrogasci na licu mesta
Blic pre 10 minutajoš 34 povezane

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Danas pre 30 minutajoš 31 povezana

Studenti iz Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka tokom plenarnog zasedanja EP u Strazburu 23. oktobra
Euronews pre 44 minutajoš 13 povezanih