Povezane vesti

„Ja para nemam, ako može nešto da se uradi vi uradite“: Ova pevačica se obratila Saši Popoviću za pomoć, a onda postala zvezda…

„Ja para nemam, ako može nešto da se uradi vi uradite“: Ova pevačica se obratila Saši Popoviću za pomoć, a onda postala zvezda…

Nova 20.08.2023
Već je imala jedan hit, ali je u međuvremenu ostala bez novca. Mnoge estradne zvezde zahvalnost za svoju karijeru duguju Saši Popoviću, koji je godinama bio na čelu Grand produkcije. Osim takmičara u „Zvezdama Granda“, Saša je pružao podršku i pevačima… »
"Ja para nemam, ako može nešto da se uradi vi uradite": Ova pevačica molila je Sašu Popovića za pomoć i postala velika zvezda…

"Ja para nemam, ako može nešto da se uradi vi uradite": Ova pevačica molila je Sašu Popovića za pomoć i postala velika zvezda…

Blic 20.08.2023
Saša Popović, nekadašnji direktor "Grand" produkcije, od mnogih pevača napravio je regionalne zvezde, a pesme koje su snimili u saradnji sa njim i danas se smatraju velikim hitovima. Jedna od njih je i pevačica Indira Radić, koja danas može da se pohvali… »

Vesti dana »

Kecmanović poražen na startu Australijan opena

Kecmanović poražen na startu Australijan opena

Radio 021 pre 41 minutajoš 21 povezana
Kakvo će vreme biti danas?

Kakvo će vreme biti danas?

Danas pre 6 minutajoš 10 povezanih
Danas je Krstovdan

Danas je Krstovdan

Šabačke novosti pre 5 minutajoš 8 povezanih