Povezane vesti
Nikad jači gas nisam dala nego te noći! Srpkinja se vraćala sa mora, kod Prijepolja je jedno pitanje prestravilo!
Mondo 20.08.2023
Devojci na putu sa mora vozač automobila u 3 ujutru kod Prijepolja tražio čudnu uslugu. Devojci na putu sa mora vozač automobila u 3 ujutru kod Prijepolja tražio čudnu uslugu. Devojka koja se sa drugaricama vraćala sa mora objavila je na… »
Srpkinja se vraćala s mora, nepoznati momci tražili pomoć: "Kad sam pogledala u retrovizor, nagazila sam gas"
Telegraf 20.08.2023
Gorko iskustvo devojke iz Srbije, bila sa još dve drugarice u autu. Jedna korisnica društvene mreže X podelila je svoje negativno iskustvo u povratku s mora. U nekoliko objava opisala je da se zatekla na putu kada su joj iz drugog vozila tražili… »
Vesti dana »

Grenel predsedniku Srbije poželeo brz oporavak Poručio Vučiću da mu je žao što se nisu sreli
Dnevnik pre 36 minutajoš 28 povezanih

"Nadali smo se, mazili je i pričali joj, ne znam da li je čula, ali videli smo suzu u njenom oku" Angelinin otac sa knedlom u grlu o masakru u "Ribnikaru"
Kurir pre 49 minutajoš 23 povezane

Golden Stejt na Pragu da ponovi istorijski raspad: Ratnici dopustili Raketama da se potpuno vrate u seriju! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 14 povezanih

Tačno u 8.40, povodom tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" Prekinut program na svim TV stanicama u Srbiji
Dnevnik pre 43 minutajoš 6 povezanih