Povezane vesti
Da sam malo zakasnio, ne bih ostao živ! Folker doživeo infarkt i prvi put se oglasio iz bolnice - Noć sam jedva izdržao
Mondo 20.08.2023
Asim Bajrić se i dalje oporavlja u bolnici u Tuzli, a nekoliko meseci će napraviti pauzu od posla. Asim Bajrić se i dalje oporavlja u bolnici u Tuzli, a nekoliko meseci će napraviti pauzu od posla. Pevač Asim Bajrić nedavno je doživeo infarkt i i… »
"Bog mi je poslao opomenu, jedva sam izdržao noć": Pevač doživeo srčani udar, sad se oglasio iz bolnice, otrkio detalje…
Blic 20.08.2023
Pevač Asim Bajrić nedavno je doživeo srčani udar, a sada se oglasio i progovorio o svom zdravstvenom stanju. - Tako je to kada čovek u životu o svemu više razmišlja i vodi računa, a ponajmanje o zdravlju. Barem je tako u mom slučaju do sada… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 39 minutajoš 46 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 15 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 15 minutajoš 20 povezanih

Jezivi slučaj porodičnog nasilja u Čačku Sin ubio roditelje, lišen spobode tri sata kasnije
Dnevnik pre 57 minutajoš 16 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih