Povezane vesti
Knežević odbrusio: Crna Gora nije "Salaš u Malom Ritu", a nemački ambasador Šicer
Pravda 20.08.2023
Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević reagovao je danas na navode da na formiranje nove crnogorske vlade utiče ambasada Nemačka i istakao da su iz njegove stranke spremni da pregovaraju sa nemačkim ambasadorom kako bi se uverio da oni… »
Knežević odbrusio: Crna Gora nije "Salaš u Malom Ritu", a nemački ambasador Šicer
Pravda 20.08.2023
Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević reagovao je danas na navode da na formiranje nove crnogorske vlade utiče ambasada Nemačka i istakao da su iz njegove stranke spremni da pregovaraju sa nemačkim ambasadorom kako bi se uverio da oni… »
Milan Knežević: Crna Gora nije "Salaš u Malom Ritu", niti sam ja Slavko Štimac, niti je nemački ambasador onaj Šicer
Večernje novosti 20.08.2023
LIDER koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević reagovao je danas na navode da na formiranje nove crnogorske vlade utiče ambasada Nemačka i istakao da su iz njegove stranke spremni da pregovaraju sa nemačkim ambasadorom kako bi se uverio da oni… »
„Nemački ambasador nije Šicer da traži ko je zapalio žito“: Knežević o pritiscima u Crnoj Gori
Sputnik 20.08.2023
Crna Gora nije „Salaš u Malom Ritu“, niti sam ja Slavko Štimac, niti je nemački ambasador onaj Šicer da traži ko je zapalio žito, rekao je Milan Knežević, jedan od lidera koalicije „Za budućnost Crne Gore“ povodom napisa o navodnom pritisku Nemačke u… »
Vesti dana »
Vučić u Bakuu: Srbija širi saradnju sa Azerbejdžanom, uskoro i poseta Kini
NIN pre 17 minutajoš 36 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 78 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz; Fars: SAD postavile pet uslova Iranu u odgovoru na pregovarački predlog
RTV pre 42 minutajoš 30 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih