Povezane vesti
Knežević odbrusio: Crna Gora nije "Salaš u Malom Ritu", a nemački ambasador Šicer
Pravda 20.08.2023
Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević reagovao je danas na navode da na formiranje nove crnogorske vlade utiče ambasada Nemačka i istakao da su iz njegove stranke spremni da pregovaraju sa nemačkim ambasadorom kako bi se uverio da oni… »
Knežević odbrusio: Crna Gora nije "Salaš u Malom Ritu", a nemački ambasador Šicer
Pravda 20.08.2023
Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević reagovao je danas na navode da na formiranje nove crnogorske vlade utiče ambasada Nemačka i istakao da su iz njegove stranke spremni da pregovaraju sa nemačkim ambasadorom kako bi se uverio da oni… »
Milan Knežević: Crna Gora nije "Salaš u Malom Ritu", niti sam ja Slavko Štimac, niti je nemački ambasador onaj Šicer
Večernje novosti 20.08.2023
LIDER koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević reagovao je danas na navode da na formiranje nove crnogorske vlade utiče ambasada Nemačka i istakao da su iz njegove stranke spremni da pregovaraju sa nemačkim ambasadorom kako bi se uverio da oni… »
„Nemački ambasador nije Šicer da traži ko je zapalio žito“: Knežević o pritiscima u Crnoj Gori
Sputnik 20.08.2023
Crna Gora nije „Salaš u Malom Ritu“, niti sam ja Slavko Štimac, niti je nemački ambasador onaj Šicer da traži ko je zapalio žito, rekao je Milan Knežević, jedan od lidera koalicije „Za budućnost Crne Gore“ povodom napisa o navodnom pritisku Nemačke u… »
Vesti dana »
Ovo je poslednje javno pojavljivanje brata Darka Lazića: Voditelj otkrio kako se Dragan ponašao u studiju, a zbog jedne stvari mu je jako žao (video)
Kurir pre 25 minutajoš 28 povezanih
Poraz Novaka Đokovića posle drame u osmini finala mastersa u Indijan Velsu
Danas pre 0 minutajoš 42 povezane
"Ljudi, plaćeni smo za ovo": Durent se ljutio na svoje jer ga je Jokić razbio 36 razlike
Mondo pre 35 minutajoš 23 povezane
Iranski dronovi ciljaju naftna postrojenja širom Persijskog zaliva; Izrael bombardovao Bejrut i jug Libana
RTS pre 0 minutajoš 15 povezanih
Ujutru mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 21 stepen
Insajder pre 25 minutajoš 11 povezanih