Povezane vesti
Novi film je neka vrsta dokumentarca u kome se prepliću realnost i fikcija: Reditelj o ostvarenju Pored tebe koje stiže u…
Kurir 20.08.2023
Želeo sam da se bavim temama koje su u ovom trenutku centralne i zbog kojih je društvo postalo zverinjak, a mi manje ljudi, vremenom estrade, politike i kriminala, izjavio je za Fonet reditelj Stevan Filipović povodom beogradske premijere svog novog… »
Stevan Filipović o filmu „Pored tebe“: Zašto je naše društvo postalo zverinjak
N1 Info 20.08.2023
Želeo sam da se bavim temama koje su u ovom trenutku centralne i zbog kojih je društvo postalo zverinjak, a mi manje ljudi, vremenom estrade, politike i kriminala, izjavio je za FoNet reditelj Stevan Filipović povodom beogradske premijere svog novog… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 63 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 2 satajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 7 satijoš 13 povezanih

"Bio je i ostao legenda": Rada Manojlović slomljena zbog smrti Halida Bešlića: Saznala za tužnu vest, pa se ovako oprostila od kolege
Blic pre 39 minutajoš 23 povezane