Povezane vesti
Nada Macura: Uzor mi je predsednik Vučić, on jednostavno zrači
N1 Info 21.08.2023
Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Nada Macura, nekadašnji portparol beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen "uzor" predsednik države Aleksandar Vučić, napominjući da "on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se na… »
Nada Macura u epizodi „mnogo volim Vučića“: On jednostavno zrači, ja sam uspela u životu i opoziciju ne poštujem
Nova 21.08.2023
Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Nada Macura, nekadašnji portparol beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen "uzor" predsednik države Aleksandar Vučić, napominjući da "on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se na… »
Nada Macura: Uzor mi je Vučić, uspela sam u životu, ne dodiruje me ono što priča opozicija
Danas 21.08.2023
Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Nada Macura, nekadašnji portparol beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen „uzor“ predsednik države Aleksandar Vučić, napominjući da „on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se… »
Macura: Uzor mi je Vučić, istorija će ga pamtiti kao vrhunsku ličnost, on zrači
Radio 021 21.08.2023
Poslanica SNS Nada Macura, nekadašnja portparolka beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen "uzor" predsednik države Aleksandar Vučić. Kako je istakla, "on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se na njemu nikada ne vidi", a… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Beta pre 49 minutajoš 19 povezanih
Bogdanović namestio ruku, bruka Denvera sa Jokićem (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 8 povezanih
Temperatura jutros u minusu, stiže i naoblačenje! Rhmz najavio i kada se sneg vraća
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Najslabija partija Jokića od početka sezone: Denver ubedljivo poražen pred svojim navijačima (VIDEO)
Danas pre 31 minutajoš 6 povezanih
Talas napada dronovima na Kijev; ruska PVO tokom noći oborila skoro 40 bespilotnih letelica
RTS pre 20 minutajoš 3 povezane