Povezane vesti
Nada Macura: Uzor mi je predsednik Vučić, on jednostavno zrači
N1 Info 21.08.2023
Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Nada Macura, nekadašnji portparol beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen "uzor" predsednik države Aleksandar Vučić, napominjući da "on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se na njemu… »
Nada Macura u epizodi „mnogo volim Vučića“: On jednostavno zrači, ja sam uspela u životu i opoziciju ne poštujem
Nova 21.08.2023
Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Nada Macura, nekadašnji portparol beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen "uzor" predsednik države Aleksandar Vučić, napominjući da "on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se na njemu… »
Macura: Uzor mi je Vučić, istorija će ga pamtiti kao vrhunsku ličnost, on zrači
Radio 021 21.08.2023
Poslanica SNS Nada Macura, nekadašnja portparolka beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen "uzor" predsednik države Aleksandar Vučić. Kako je istakla, "on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se na njemu nikada ne vidi", a rekla… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji niže za dva dinara do 2. januara, podrška Vlade za pregovore o NIS-u
Naslovi.ai pre 2 satajoš 38 povezanih
'Izveli smo savršene udare na teroristički ološ koji ubija hrišćane': Tramp
BBC News pre 2 satajoš 38 povezanih
Uklanjanje američke avio-bombe iz Drugog svetskog rata u Beogradu na vodi zakazano za 28. decembar
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Hladno i oblačno sa vetrovitim periodima
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 23 povezane