Povezane vesti
Tramp kaže da će preskočiti predsedničke debate Republikanske stranke
Glas Amerike 21.08.2023
Njujork — Bivši predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da će propustiti prvu republikansku predsedničku debatu u sredu - kao i druge nakon nje. "Javnost zna ko sam i koliko sam uspešnan bio predsednik", napisao je Tramp na svojoj društvenoj… »
Trump neće učestvovati u republikanskim debatama
Al Jazeera 21.08.2023
Prva republikanska debata održat će se u srijedu u Milwaukeeju, na sjeveroistoku SAD-a, a pravo učešća steklo je sedam kandidata. Bivši američki predsjednik Donald Trump potvrdio je u da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora… »
Tramp neće učestvovati u debatama republikanaca za predsedničkog kandidata
Danas 21.08.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora stranačkog predsedničkog kandidata, od kojih se prva održava u sredu. „Javnost zna ko sam i koliko sam uspešan bio kao… »
Tramp neće učestvovati u debatama republikanaca za predsedničkog kandidata
N1 Info 21.08.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora stranačkog predsedničkog kandidata, od kojih se prva održava u sredu. „Javnost zna ko sam i koliko sam uspešan bio kao… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 60 povezanih
NIKO NIJE SAM: Skup podrške uhapšenom studentu kragujevačkog Pravnog fakulteta (FOTO)
InfoKG pre 16 minutajoš 34 povezane
Tramp: Postignut dogovor sa Iranom u 15 tačaka, odustaje od nuklearnog oružja
Politika pre 4 satijoš 59 povezanih
Globalna tržišta prirodnog gasa su trenutno veći problem od nafte: Koje zemlje su najugroženije
Forbes pre 4 satijoš 59 povezanih
Tramp u poslednjem trenutku odustao od napada: Preokret nakon razgovora sa Teheranom, pomeren rok dat Iranu
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih