Povezane vesti
Tramp kaže da će preskočiti predsedničke debate Republikanske stranke
Glas Amerike 21.08.2023
Njujork — Bivši predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da će propustiti prvu republikansku predsedničku debatu u sredu - kao i druge nakon nje. "Javnost zna ko sam i koliko sam uspešnan bio predsednik", napisao je Tramp na svojoj društvenoj… »
Trump neće učestvovati u republikanskim debatama
Al Jazeera 21.08.2023
Prva republikanska debata održat će se u srijedu u Milwaukeeju, na sjeveroistoku SAD-a, a pravo učešća steklo je sedam kandidata. Bivši američki predsjednik Donald Trump potvrdio je u da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora… »
Tramp neće učestvovati u debatama republikanaca za predsedničkog kandidata
Danas 21.08.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora stranačkog predsedničkog kandidata, od kojih se prva održava u sredu. „Javnost zna ko sam i koliko sam uspešan bio kao… »
Tramp neće učestvovati u debatama republikanaca za predsedničkog kandidata
N1 Info 21.08.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora stranačkog predsedničkog kandidata, od kojih se prva održava u sredu. „Javnost zna ko sam i koliko sam uspešan bio kao… »
Vesti dana »

Vanredna akcija u prestonici Demineri izvlače bombu od pola tone stanovnici Beograda na vodi pozvani da napuste domove
Dnevnik pre 28 minutajoš 10 povezanih

Haos na srpskim putevima Batrovci blokirani vozila zarobljena satima
Dnevnik pre 38 minutajoš 5 povezanih

Međedović preslišao Amerikanca – debakl Kecmanovića u Sinsinatiju
Sputnik pre 43 minutajoš 9 povezanih

Vremenska prognoza za 9. avgust: Paklena subota pred nama, 40 stepeni širom zemlje
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih