Повезане вести
Трамп каже да ће прескочити председничке дебате Републиканске странке
Глас Америке 21.08.2023
Њујорк — Бивши председник Доналд Трамп потврдио је у недељу да ц́е пропустити прву републиканску председничку дебату у среду - као и друге након ње. "Јавност зна ко сам и колико сам успешнан био председник", написао је Трамп… »
Трумп неће учествовати у републиканским дебатама
Ал Јазеера 21.08.2023
Прва републиканска дебата одржат ће се у сриједу у Милваукееју, на сјевероистоку САД-а, а право учешћа стекло је седам кандидата. Бивши амерички предсједник Доналд Трумп потврдио је у да неће учествовати у дебатама Републиканске… »
Трамп неће учествовати у дебатама републиканаца за председничког кандидата
Данас 21.08.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп потврдио је у недељу да неће учествовати у дебатама Републиканске странке у оквиру избора страначког председничког кандидата, од којих се прва одржава у среду. „Јавност зна ко сам и колико… »
Трамп неће учествовати у дебатама републиканаца за председничког кандидата
Н1 Инфо 21.08.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп потврдио је у недељу да неће учествовати у дебатама Републиканске странке у оквиру избора страначког председничког кандидата, од којих се прва одржава у среду. „Јавност зна ко сам и колико… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане