Povezane vesti
Tramp kaže da će preskočiti predsedničke debate Republikanske stranke
Glas Amerike 21.08.2023
Njujork — Bivši predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da će propustiti prvu republikansku predsedničku debatu u sredu - kao i druge nakon nje. "Javnost zna ko sam i koliko sam uspešnan bio predsednik", napisao je Tramp na svojoj društvenoj… »
Trump neće učestvovati u republikanskim debatama
Al Jazeera 21.08.2023
Prva republikanska debata održat će se u srijedu u Milwaukeeju, na sjeveroistoku SAD-a, a pravo učešća steklo je sedam kandidata. Bivši američki predsjednik Donald Trump potvrdio je u da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru… »
Tramp neće učestvovati u debatama republikanaca za predsedničkog kandidata
N1 Info 21.08.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora stranačkog predsedničkog kandidata, od kojih se prva održava u sredu. „Javnost zna ko sam i koliko sam uspešan bio… »
Tramp neće učestvovati u debatama republikanaca za predsedničkog kandidata
Danas 21.08.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je u nedelju da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora stranačkog predsedničkog kandidata, od kojih se prva održava u sredu. „Javnost zna ko sam i koliko sam uspešan bio… »
Vesti dana »

Američka teniserka Džesika Pegula u polufinalu turnira u Majamiju
Politika pre 18 minutajoš 24 povezane

Prvi stepen pripravnosti: Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Blic pre 30 minutajoš 18 povezanih

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 1 satjoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 6 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 18 povezanih