Povezane vesti
Izgovori koje političari koriste da izbegnu novinare: U tunelu sam, pržim ribu..
N1 Info 21.08.2023
Aleksandar Subotić je predsednik Odbora za zdravstvo Narodne skupštine Republike Srpske i lekar, ali "nije imao vremena za izjave u trenutku kada je, zbog nesavesnih poslodavaca, 46.000 građana RS ostalo bez zdravstvenog osiguranja, piše Srpskainfo. On… »
U šumi sam, pržim ribu, pravim zube, pojedite ćevape: Kakve sve izgovore koriste političari da bi izbegli novinare
Blic 20.08.2023
"Na godišnjem sam, ne mogu da dajem izjave, nemam ni ja zdravstveno osiguranje, pa trpim." Tako je na pitanje novinarke Srpskainfo Nataše Telebak, "odgovorio" narodni poslanik dr Aleksandar Subotić. A potom odjurio da uživa u zasluženom odmoru… »
Vesti dana »
'Dragi prijatelj' Orban u Beloj kući: Tramp hoće da izuzme Mađarsku od sankcija na rusku naftu
BBC News pre 1 satjoš 56 povezanih
UŽIVO Dijana Hrka šesti dan štrajkuje glađu: Srednjoškolci i studenti se ne odvajaju od nje, stigli i poljoprivrednici, a podršku pružaju i prosvetni radnici (VIDEO, FOTO)
Danas pre 3 satajoš 57 povezanih
Oglasila se policija povodom incidenta ispred Srpskog kulturnog centra u Zagrebu
B92 pre 10 minutajoš 27 povezanih
Uhapšena lica povezana sa slučajem "ubačeni snajperisti" o kojima je govorio Vučić
B92 pre 1 satjoš 37 povezanih
Partizan slavio u derbiju prvenstva: Crno-beli rukometaši zgromili Vojvodinu fenomenalnom igrom
Kurir pre 5 minutajoš 51 povezana