Povezane vesti
Osumnjičene za napuštanje nemoćnog dečaka u Bečeju braniće se sa slobode Predlog tužioca za određivanje pritvora, odbijen…
Dnevnik 21.08.2023
Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Bečeju nije odredio pritvor M. L. (60) starateljki četrnaestogodišnjeg dečaka sa posebnim potrebama koji je u subotu uveče preminuo nakon pada sa trećeg sprata zgrade u Dositejevoj 18 u Bečeju. Pritvor nije… »
Dete sa posebnim potrebama ostavljeno samo u kući! Dečak (14) u Bečeju preminuo jer nije imao nadzor?
Mondo 21.08.2023
Dečak koji je pao sa trećeg sprata u Bečeju ostao je sam u stanu. Dečak koji je pao sa trećeg sprata u Bečeju ostao je sam u stanu. Užasna tragedija potresla je sve građane Srbije kada je dete sa posebnim potrebama (14) preminulo u subotu uveče nakon što… »
„Dnevnik” saznaje: Zbog smrti dečaka sa posebnim potrebama u Bečeju pokrenut vanredni inspekcijski nadzor u Centru za…
Dnevnik 21.08.2023
Vest da je četrnaestogodišnji dečak sa posebnim potrebama preminuo nakon što je, pod nerasvetljenim okolnostima, pao sa trećeg sprata stana u Dositejevoj ulici broj 18 u Bečeju, u kojem je živeo sa svojom starateljkom M. L. (60) uznemirila je javnost, a… »
SAZNAJEMO U toku saslušanje uhapšenih žena iz Bečeja koje su zanemarile dete (14) koje je poginulo
Nova 21.08.2023
M. L. (60), starateljka četrnaestogodišnjeg deteta iz Bečeja, Z. K. (56), kao i državljanku Hrvatske Lj. P. (49), koje su uhapsili pripadnici policije iz Novog Sada zbog sumnje da su učinile krivično delo napuštanje nemoćnog lica, prema saznanjima… »
Novi detalji povodom smrti dečaka (14) u Bečeju: Uočeni propusti u radu Centra za socijalni rad! Tužilac traži pritvor
Kurir 21.08.2023
Povodom smrti četrnaestogodišnjeg dečaka sa posebnim potrebama koji je u subotu uveče u Bečeju ispao kroz prozor u Dositejevoj ulici nakon što je ostavljen bez nadzora, kako se saznaje da je došlo do propusta u radu Centra za socijalni rad Novi Bečej. To… »
Dečak je bio bespomoćan, a oni ga napustili! Šta je uzrok horora u Bečeju: Staratelj je morao ovo da učini pre poveravanja…
Kurir 21.08.2023
Policajci iz Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu su izvršili hapšenje M. L. (60) i Z. K. (56) iz Bečeja, zajedno sa državljankom Hrvatske Lj. P. (49), zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo napuštanje bespomoćne osobe. Postoji sumnja… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 38 minutajoš 50 povezanih

Prvi detalji tajanstvenog sastanka u Moskvi: "Rusija je dobila neke signale od Trampa, odgovorili smo"! (video)
Kurir pre 43 minutajoš 32 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 31 povezana

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 23 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane