Povezane vesti
Urban&4 u pratnji gudačkog orkestra otvaraju prvi Novi Sad film festival
Radio 021 21.08.2023
Svet filma i muzike magično je mesto, a pripadaju mu svi umetnici koji svojom autentičnošću stvaraju nezaboravno iskustvo za svoju publiku. Novi Sad postaje takvo magično mesto 22. septembra kada će biti upriličeno svečano otvaranje novog… »
Novi Sad dobija Novi filmski festival Koncert Damira Urbana u snp-u na otvaranju
Dnevnik 21.08.2023
NOVI SAD: Međunarodnu smotru sedme umetnosti koja će u svom fokusu imati prvi i drugi autorski film, Novi Sad film festival, otvoriće 22. septembra regionalna muzička zvezde Damira Urbana koncertom u Srpskom narodnom pozorištu, na kojem će nastupiti uz… »
Urban&4 u pratnji gudačkog orkestra otvara prvi Novi Sad film festival
Nova 21.08.2023
Svet filma i muzike magično je mesto, a pripadaju mu svi umetnici koji svojom autentičnošću stvaraju nezaboravno iskustvo za svoju publiku. Novi Sad postaje takvo magično mesto 22. septembra kada će biti upriličeno svečano otvaranje novog… »
Vesti dana »

Bačulov: Vučić me lažno optužuje za pad nadstrešnice, zabrinut sam za bezbednost porodice
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 8 povezanih

Normalizovan saobraćaj na auto-putu Beograd-Novi Sad, koji je bio u prekidu zbog sudara
RTV pre 1 satjoš 33 povezane