Povezane vesti
Milić Vukašinović iz Urgentnog centra za Nova.rs: „Imam vodu u plućima i visok pritisak“ – muzičar otkrio šta je okidač za…
Nova 21.08.2023
Milić Vukašinović, trenutno se nalazi u Urgentnom centru u Beogradu zbog novih zdravstvenih poteškoća. Roker je ranije u toku današnjeg dana otkrio kako ima problema sa disanjem, a njegova supruga je zamolila za pomoć. Pozvali smo muzičara kako bismo… »
"Pritisak mi je veliki, stavili su me na respirator!" Oglasio se Milić Vukašinović iz bolnice - poznato stanje rokera
Mondo 21.08.2023
Milić Vukašinović se oglasio za medije i otkrio zbog čega je ponovo hospitalizovan. Milić Vukašinović se oglasio za medije i otkrio zbog čega je ponovo hospitalizovan. Milić Vukašinović, koji je nedavno hitrno operisan u Urgentnom centru noge, gde mu je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 5 satijoš 30 povezanih
"11 osoba privedeno zbog oružja i municije" MUP se oglasio povodom protesta u Valjevu: Zaplenjene palice, noževi, elektrošokeri, fantomke...
Blic pre 57 minutajoš 46 povezanih
MUP posle protesta u Valjevu: 11 dovedenih u PU, policija tvrdi da je pronašla palice i noževe
Insajder pre 42 minutajoš 18 povezanih
"Za građane Omiša je bitno da znaju da nisu sami", Plenković se zahvalio vatrogascima, sve službe su na terenu
Telegraf pre 24 satajoš 155 povezanih
Novak kreće u pohod na Sinsinati: Poznat termin Đokovićevog prvog meča!
Hot sport pre 32 minutajoš 28 povezanih