Povezane vesti
Milić Vukašinović iz Urgentnog centra za Nova.rs: „Imam vodu u plućima i visok pritisak“ – muzičar otkrio šta je okidač za…
Nova 21.08.2023
Milić Vukašinović, trenutno se nalazi u Urgentnom centru u Beogradu zbog novih zdravstvenih poteškoća. Roker je ranije u toku današnjeg dana otkrio kako ima problema sa disanjem, a njegova supruga je zamolila za pomoć. Pozvali smo muzičara kako bismo… »
"Pritisak mi je veliki, stavili su me na respirator!" Oglasio se Milić Vukašinović iz bolnice - poznato stanje rokera
Mondo 21.08.2023
Milić Vukašinović se oglasio za medije i otkrio zbog čega je ponovo hospitalizovan. Milić Vukašinović se oglasio za medije i otkrio zbog čega je ponovo hospitalizovan. Milić Vukašinović, koji je nedavno hitrno operisan u Urgentnom centru noge, gde mu je… »
Vesti dana »

Paklene vrućine pred Srbijom: RHMZ najavljuje do 40°C, blagi predah samo početkom nedelje
Euronews pre 37 minutajoš 29 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTV pre 43 minutajoš 30 povezanih

Zelenski kipti od besa! Tramp oduvao evropske šefove, svi planovi im pali u vodu!
Alo pre 23 minutajoš 21 povezana

Ujedinjene nacije sazvale hitnu sednicu zbog izraelskih planova za Gazu
Serbian News Media pre 2 minutajoš 6 povezanih

Oprez: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji ka granicama sa Hrvatskom, Mađarskom i Severnom Makedonijom
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih