Повезане вести
Милић Вукашиновић из Ургентног центра за Нова.рс: „Имам воду у плућима и висок притисак“ – музичар открио шта је окидач за…
Нова 21.08.2023
Милић Вукашиновић, тренутно се налази у Ургентном центру у Београду због нових здравствених потешкоћа. Рокер је раније у току данашњег дана открио како има проблема са дисањем, а његова супруга је замолила за помоћ. Позвали… »
"Притисак ми је велики, ставили су ме на респиратор!" Огласио се Милић Вукашиновић из болнице - познато стање рокера
Мондо 21.08.2023
Милић Вукашиновић се огласио за медије и открио због чега је поново хоспитализован. Милић Вукашиновић се огласио за медије и открио због чега је поново хоспитализован. Милић Вукашиновић, који је недавно хитрно оперисан у… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак 10. фебруар 2026: Данас претежно облачно и хладније
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
(ВИДЕО) Саша Обрадовић посебно истакао једног играча свог тима: Ја се распадам, могу да замислим како је њима
Данас пре 4 сатијош 4 повезане
(Видео) "Само му је суза кренула" Отац је Милану Милошевићу пред смрт признао да се каје, а старији брат је извршио самоубиство: "Окачио се за цеви од радијатора"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Курти о суђењу Тачију: ОВК водила праведан рат и антиколонијални устанак
Данас пре 4 сатијош 2 повезане