Povezane vesti
Milić Vukašinović iz Urgentnog centra za Nova.rs: „Imam vodu u plućima i visok pritisak“ – muzičar otkrio šta je okidač za…
Nova 21.08.2023
Milić Vukašinović, trenutno se nalazi u Urgentnom centru u Beogradu zbog novih zdravstvenih poteškoća. Roker je ranije u toku današnjeg dana otkrio kako ima problema sa disanjem, a njegova supruga je zamolila za pomoć. Pozvali smo muzičara kako bismo… »
"Pritisak mi je veliki, stavili su me na respirator!" Oglasio se Milić Vukašinović iz bolnice - poznato stanje rokera
Mondo 21.08.2023
Milić Vukašinović se oglasio za medije i otkrio zbog čega je ponovo hospitalizovan. Milić Vukašinović se oglasio za medije i otkrio zbog čega je ponovo hospitalizovan. Milić Vukašinović, koji je nedavno hitrno operisan u Urgentnom centru noge, gde mu je… »
Vesti dana »

Biće toplo, ali po novoj ceni: Grejanje u Beogradu poskupljuje, evo i za koliko: Detaljna računica
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: U Beogradu na tajnoj lokaciji sprema ono što svi najviše čekaju
Blic pre 2 minutajoš 2 povezane