Povezane vesti
Gradonačelnik Leskovca izviždan na početku utakmice na novom stadionu
Rešetka 21.08.2023
Pred sam početak utakmice, kada je voditelj sa razglasa pozvao publiku da pozdravi gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, on je izviždan, javljaju nam čitaoci koji prate sa tribina ovaj događaj. Podsetimo, iako je redakcija Rešetke uredno dobila… »
Uredniku Rešetke nije dozvoljeno da uđe na novi stadion, obračun sa kritičkim novinarstvom sve očigledniji
Rešetka 21.08.2023
Iako je redakcija Rešetke uredno dobila poziv da večeras prati prvu utakmicu na novosagrađenom stadionu “Dubočica” u Leskovcu, kao i pres konferenciju sa pevačem Željkom Samardžićem koja je zakazana na istom mestu, uredniku ovog portala Draganu… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 38 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana