Povezane vesti
Milioner organizovao proslavu veridbe, pa šokirao govorom: „Znam da me varaš“
Nova 22.08.2023
"Nemojte da mislite da mi je drago što ispadam budala pred svima vama. Srce mi je slomljeno". Italijanski milioner Masimo Segre (64) u svojoj vili u Torinu organizirao je proslavu veridbe s Kristinom Sejmandi (47). Pozvao je bliske prijatelje i članove… »
Šok na proslavi uoči svadbe: Italijanski milioner isplanirao venčanje iz snova na Mikonosu, a onda je usledio govor (video)
Dnevnik 22.08.2023
Ialijanska elita ostala je u šoku pošto je proslava uoči venčanja bankara u Torinu doživelo mračni zaokret. Mladoženja je optužio svoju nesuđenu suprugu za prevaru - i to u javnom govoru na veridbi, što je izazvalo veliku javnu svađu između njih dvoje… »
Milioner organizovao gala proslavu, pa pred svima otkrio da ga verenica vara: Zbog njegovog osvetničkog govora zvanice plakale
Kurir 22.08.2023
Masimo Segre, poznati bankar i finansijski stručnjak iz Torina, napravio je nedavno nezapamćen skandal, o kojem još uvek ne prestaje da bruji cela Italija. Umesto da se na svečanosti organizovanoj povodom njegovog rođendana objavi datum venčanja, Segre… »
Vesti dana »
Bela čiopa u centru pažnje: Uklanja se reklamno platno sa Palate Albanija
IndeksOnline pre 16 minutajoš 25 povezanih
Voda stiže, ali ne svima istovremeno: Evo koji delovi teritorije Čačka će zbog punjenja sistema čekati najduže
Morava info pre 11 minutajoš 27 povezanih
„Koliko god paradoksalno zvučalo, optimista sam oko Novaka“
Sport klub pre 31 minutajoš 47 povezanih