Повезане вести

Милионер организовао прославу веридбе, па шокирао говором: „Знам да ме вараш“

Милионер организовао прославу веридбе, па шокирао говором: „Знам да ме вараш“

Нова 22.08.2023
"Немојте да мислите да ми је драго што испадам будала пред свима вама. Срце ми је сломљено". Италијански милионер Масимо Сегре (64) у својој вили у Торину организирао је прославу веридбе с Кристином Сејманди (47). Позвао је… »
Шок на прослави уочи свадбе: Италијански милионер испланирао венчање из снова на Миконосу, а онда је уследио говор (видео)

Шок на прослави уочи свадбе: Италијански милионер испланирао венчање из снова на Миконосу, а онда је уследио говор (видео)

Дневник 22.08.2023
Иалијанска елита остала је у шоку пошто је прослава уочи венчања банкара у Торину доживело мрачни заокрет. Младожења је оптужио своју несуђену супругу за превару - и то у јавном говору на веридби, што је изазвало велику јавну… »
Милионер организовао гала прославу, па пред свима открио да га вереница вара: Због његовог осветничког говора званице плакале

Милионер организовао гала прославу, па пред свима открио да га вереница вара: Због његовог осветничког говора званице плакале

Курир 22.08.2023
Масимо Сегре, познати банкар и финансијски стручњак из Торина, направио је недавно незапамћен скандал, о којем још увек не престаје да бруји цела Италија. Уместо да се на свечаности организованој поводом његовог рођендана… »

Вести дана »