Povezane vesti
Šok na proslavi uoči svadbe: Italijanski milioner isplanirao venčanje iz snova na Mikonosu, a onda je usledio govor (video)
Dnevnik 22.08.2023
Ialijanska elita ostala je u šoku pošto je proslava uoči venčanja bankara u Torinu doživelo mračni zaokret. Mladoženja je optužio svoju nesuđenu suprugu za prevaru - i to u javnom govoru na veridbi, što je izazvalo veliku javnu svađu između… »
Milioner organizovao proslavu veridbe, pa šokirao govorom: „Znam da me varaš“
Nova 22.08.2023
"Nemojte da mislite da mi je drago što ispadam budala pred svima vama. Srce mi je slomljeno". Italijanski milioner Masimo Segre (64) u svojoj vili u Torinu organizirao je proslavu veridbe s Kristinom Sejmandi (47). Pozvao je bliske prijatelje i članove… »
Milioner organizovao gala proslavu, pa pred svima otkrio da ga verenica vara: Zbog njegovog osvetničkog govora zvanice plakale
Kurir 22.08.2023
Masimo Segre, poznati bankar i finansijski stručnjak iz Torina, napravio je nedavno nezapamćen skandal, o kojem još uvek ne prestaje da bruji cela Italija. Umesto da se na svečanosti organizovanoj povodom njegovog rođendana objavi datum venčanja… »
Vesti dana »
Tri meseca od pada nadstrešnice – studenti blokirali mostove u Novom Sadu
RTS pre 19 minutajoš 42 povezane
U gradovima Srbije studenti i građani odali poštu poginulima u nesreći u Novom Sadu
Danas pre 54 minutajoš 42 povezane
UŽIVO Blokirana tri mosta u Novom Sadu, okuplja se sve više ljudi (FOTO/VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 27 povezanih
Medicinski avion koji je prevozio bolesno dete srušio se u Filadelfiji u SAD
NIN pre 5 satijoš 21 povezana
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatora na osnovu sporazuma o primirju
Novi magazin pre 42 minutajoš 20 povezanih