Povezane vesti
Dženani je Nermin Sulejmanović ubio oca i brata, a sada je u potresnoj ispovesti otkrila istinu o njihovom odnosu: "Ukrao je…
Blic 22.08.2023
"Donedavno sam bila ćerka i sestra. Nakon toga majka male devojčice, uzoran i savestan građanin ove države", započinje potresnu priču Dženana Onder, kojoj je Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu 11. avgusta ubio oca i brata, Džengiza i… »
Potresna ispovest Dženane, kojoj je Nermin Sulejmanović ubio oca i brata: "Babo me spasio od psihopate"
Telegraf 22.08.2023
Svi pričaju o femicidu, a šta je s mojim Denisom, koji je ubijen u 23. godini, koji nikada nije nikakav prekršaj učinio niti je ubicu poznavao, pita se Dženana. "Donedavno sam bila ćerka i sestra. Nakon toga majka male devojčice, uzoran i savestan… »
Vesti dana »
Sve više fakulteta u blokadi, studenti se okupili ispred Predsedništva – zvižde dok se Vučić obraća (UŽIVO)
Novi magazin pre 58 minutajoš 64 povezane
Ukinut policijski čas u Damasku; Francuska: Izrael da se povuče iz sirijskog dela Golanske visoravni
RTS pre 32 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Sva dokumentacija o rekonstrukciji železničke stanice u Novom Sadu biće stavljena na uvid javnosti
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
PRODATA ZGRADA POLITIKE: Poznat i kupac objekta u kom se duže od pola veka nalazi sedište redakcije čuvenog dnevnog lista
Kurir pre 8 satijoš 20 povezanih
Brnabić odbacila tvrdnje opozicije da je kriva za prekid sednice o budžetu
Beta pre 7 satijoš 19 povezanih