Povezane vesti
Turistička agencija nudila jeftine aranžmane, pa bankrotirala: Putnici koji su uplatili novac za letovanje šokirani
Nova 22.08.2023
Putnici koji su posredstvom turističke agencije "Guliver" iz Kraljeva uplatili smeštaj u nekom od letovališta u Grčkoj, zatečeni su informacijom koja se pojavila u medijima, da agencija nije obezbedila vaučere koje su turisti ranije platili. „Ne znam… »
"Pokradena sam, niko me nije ni obavestio" Penzionerka o agenciji iz Kraljeva koja je bankrotirala, ostala bez letovanja
Mondo 22.08.2023
Penzionerka je ispričala da je niko iz agencije "Guliver", koja je bankrotirala, nije obavestio o tome da letovanje neće moći da bude ostvareno. Penzionerka je ispričala da je niko iz agencije "Guliver", koja je bankrotirala, nije obavestio o tome da… »
Vesti dana »

(Radarske slike) ciklon koji je paralisao Italiju juri ka Srbiji: Tri grada u crvenom alarmu - prete nam grad, oluje i bujice!
Blic pre 17 minutajoš 8 povezanih

U zločinačkoj oluji hiljade su stradale, stotine hiljada Srba su proterane sa vekovnih ognjišta Hrvatska vojska započela je akciju u ranim jutarnjim satima
Alo pre 52 minutajoš 5 povezanih

"Sud u roku od pet dana da utvrdi da li dužnik ima drugi dom": Komora izvršitelja o predlogu Vučića: Neophodna promena i Ustava i zakona
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Pravimo spisak za razmenu 1.200 zarobljenika s Rusijom; Indija nije zabranila uvoz ruske nafte
RTV pre 32 minutajoš 1 povezana