Повезане вести

Тим нишких лекара који је успешно пришио потпуно одсечену шаку не мисли да је то подвиг: Апелују за један електронски…

Тим нишких лекара који је успешно пришио потпуно одсечену шаку не мисли да је то подвиг: Апелују за један електронски…

Данас 22.08.2023
Др Горан Ђорђевић, специјалиста пластичне и реконструктивне хирургије који је предводио тим лекара Универзитетског клиничког центра Ниш који је пацијенту Зорану Цекићу (64) успешно ушио одсечену шаку, која се држала на парчету… »
"Презахвалан сам лекарима": Пацијент коме је тим лекара из УКЦ Ниш спасио шаку се успешно опоравља

"Презахвалан сам лекарима": Пацијент коме је тим лекара из УКЦ Ниш спасио шаку се успешно опоравља

Еуроневс 22.08.2023
Мушкарцу (64), коме је циркулар одсекао десну шаку, тим лекара УКЦ Ниш успео је да реплантира тај део тела и шака је сада функцинална. У тиму су били васкуларни хирург, пластични хирург и ортопед, операција је трајала више сати… »
„Гледао сам како ми машина одсеца шаку“: Драматична исповест Нишлије који је повређен на циркулару, огласили се и хирурзи који…

„Гледао сам како ми машина одсеца шаку“: Драматична исповест Нишлије који је повређен на циркулару, огласили се и хирурзи који…

Нова 22.08.2023
Само тренутак непажње био је довољан да цепач за дрва исече потпуно исече десну шаку Зорану Цекићу (64), али није остао без ње захваљујући тиму лекара УКЦ Ниш. Током операције која је трајала шест и по сати лекари су успели… »
Исповест човека којем је циркулар одсекао шаку: Мислио сам да сам искусан, а онда... Лекари су ме крпили више од 6 сати!

Исповест човека којем је циркулар одсекао шаку: Мислио сам да сам искусан, а онда... Лекари су ме крпили више од 6 сати!

Курир 22.08.2023
Лекари и сестре Универзитетско-клиничког центра Ниш су у операцији која је трајала шест и по сати остварили чудо, јер су такорећи одсечену шаку пацијенту Зорану Цекићу (64) вратили на руку, и он је већ дан касније успео да мрда… »
"Био сам свестан свега. Рука ми је висила, држала је само кожа!" Нишлији је циркулар потпуно одсекао шаку, а онда су лекари…

"Био сам свестан свега. Рука ми је висила, држала је само кожа!" Нишлији је циркулар потпуно одсекао шаку, а онда су лекари…

Блиц 22.08.2023
"Био сам свестан када је Хитна помоћ дошла, шака ми се висила, био сам свестан свега", прича Нишлија коме су лекари током јучерашњег дана успели да спасу руку након што је задобио тешку повреду приликом сечења огревног дрвета… »
Нишлија кога је циркулар тешко повредио: Био сам свестан свега, држао сам одсечену шаку другом руком

Нишлија кога је циркулар тешко повредио: Био сам свестан свега, држао сам одсечену шаку другом руком

Нишке вести 22.08.2023
Током операције која је трајала шест и по сати лекари су успели да је спасу, а трећег дана након опрације Зоран је довољно добро да исприча шта му се догодило. „Секао сам дрва за огрев и у једном тренутку био сам нагнут напред… »
Нишлија кога је циркулар тешко повредио: "Био сам свестан свега, ја сам састављао шаку са руком"

Нишлија кога је циркулар тешко повредио: "Био сам свестан свега, ја сам састављао шаку са руком"

Телеграф 22.08.2023
„Секао сам дрва за огрев и у једном тренутку био сам нагнут напред, када сам притиснуо папучицу за рад циркулара, нисам могао да се вратим назад и гледао сам како ми машина одсеца шаку" Само тренутак непажње био је довољан да… »

Вести дана »