Povezane vesti
Tepić poručila Vučiću da će ga građani brzo podsetiti da je obećao ponavljanje beogradskih izbora
Radio sto plus 22.08.2023
“Vidim da mi se gospodin Vučić, veliki pobednik svih nefer i nepoštenih, da ne kažem pokradenih izbora, javno ruga zbog rečenice da je Srpska napredna stranka (SNS) izgubila beogradske izbore, samo niko ne sme da joj kaže. I najavljuje svoju veliku… »
Tepić: Ako je Vučić, veliki pobednik svih nefer izbora, siguran u podršku, čemu uvoz glasova, huligani, dupli spiskovi…
Kragujevac Press 22.08.2023
„Vidim da mi se gospodin Vučić, veliki pobednik svih nefer i nepoštenih, da ne kažem pokradenih izbora, javno ruga zbog rečenice da je SNS izgubila beogradske izbore, samo niko ne sme da im kaže. I najavljuje svoju veliku pobedu“, istakla je Marinika… »
Vesti dana »

Basketaši prvi put bez medalje od 2017: Srbija stala u četrtfinalu Evropskog prvenstva
Dnevnik pre 12 minutajoš 28 povezanih

U PONEDELJAK SVE STAJE: Studenti najavili novi protest u Beogradu
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 6 povezanih

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 47 minutajoš 60 povezanih

Ovo nismo mogli da vidimo 25 godina! Večeras je potpuno pomračenje Meseca, a videće se i iz Srbije, evo koliko će trajati
Alo pre 2 satajoš 18 povezanih