Povezane vesti
Horor! Ubila sedam beba: Ključni dokazi protiv medicinske sestre iz pakla
Kurir 22.08.2023
Medicinska sestra Lusi Letbi koja je ubila sedam beba u svom domu krila je poruke i beleške koje je policija pronašla i koje su tokom suđenje korišćene kao ključni dokaz protiv nje. Dejli mejl je objavio fotografije kuće u kojoj je medicinska sestra… »
Poruka na lepljivom papiriću i rukom pisane beleške: Ključni dokazi protiv medicinske sestre iz pakla koja je hladnokrvno…
Nova 22.08.2023
Medicinska sestra koja je ubila sedam beba u svom domu krila je poruke i beleške koje je policija pronašla i koje su tokom suđenje korišćene kao ključni dokaz protiv nje. Dejli mejl je objavio fotografije kuće u kojoj je medicinska sestra ubica Lusi… »
Ovako izgleda ćelija u kojoj će medicinska sestra iz pakla provesti ostatak života: Ubila 7 beba, htela još 6
Telegraf 22.08.2023
Letbi je treća živa žena u Velikoj Britaniji kojoj je izrečena doživotna kazna i četvrta u istoriji. Medicinska sestra Lusi Letbi koja je juče osuđena na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva sedam beba provešće ostatak života u zatvoru "HMP Low Newton"… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 2 minutajoš 59 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 7 satijoš 20 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 7 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 38 minutajoš 31 povezana