Povezane vesti
Milanović: Neka hrvatske navijače tretiraju prema pravilima ratnog prava, pa ćemo skupiti sto Grka i zameniti ljude
Euronews 22.08.2023
Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je danas da se iza slučaja Dinamovih navijača, koji su gotovo dve nedelje pritvoreni u grčkim zatvorima, krije politička farsa i da hrvatska vlada tu ne može mnogo da učini. On je istakao da treba sačekati da se… »
Milanović: To što su toliko dugo zatvoreni navijači u Grčkoj je politička farsa
RTV 22.08.2023
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je danas da se iza slučaja Dinamovih navijača, koji su gotovo dve nedelje pritvoreni u grčkim zatvorima, krije politička farsa i da hrvatska vlada tu ne može mnogo da učini. On je istakao da treba… »
Milanović: Hrvatski navijači su tamo ratni zarobljenici, skupićemo i mi sto Grka
N1 Info 22.08.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da su pritvoreni navijači kao "ratni zarobljenici". "Onda ćemo zameniti ljude, skupićemo i mi sto Grka", istakao je. Komentirajući situaciju s hrvatskim državljanima pritvorenima u Atini nakon sukoba sa grčkim… »
Oni su ratni zarobljenici, i za delije bih to rekao Šok izjava predsednika Hrvatske: Svinjarija! Skupićemo i mi 100 Grka
Mondo 22.08.2023
Zoran Milanović je oštro govorio o hapšenju Hrvata u Atini zbog ubistva grčkog navijača. Zoran Milanović je oštro govorio o hapšenju Hrvata u Atini zbog ubistva grčkog navijača. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se o hapšenju huligana iz… »
Vesti dana »

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 8 satijoš 1 povezana