Повезане вести

Милановић: Нека хрватске навијаче третирају према правилима ратног права, па ћемо скупити сто Грка и заменити људе

Милановић: Нека хрватске навијаче третирају према правилима ратног права, па ћемо скупити сто Грка и заменити људе

Еуроневс 22.08.2023
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је данас да се иза случаја Динамових навијача, који су готово две недеље притворени у грчким затворима, крије политичка фарса и да хрватска влада ту не може много да учини. Он је истакао… »
Милановић: То што су толико дуго затворени навијачи у Грчкој је политичка фарса

Милановић: То што су толико дуго затворени навијачи у Грчкој је политичка фарса

РТВ 22.08.2023
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић рекао је данас да се иза случаја Динамових навијача, који су готово две недеље притворени у грчким затворима, крије политичка фарса и да хрватска влада ту не може много да учини. Он… »
Милановић: Хрватски навијачи су тамо ратни заробљеници, скупићемо и ми сто Грка

Милановић: Хрватски навијачи су тамо ратни заробљеници, скупићемо и ми сто Грка

Н1 Инфо 22.08.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић рекао је да су притворени навијачи као "ратни заробљеници". "Онда ћемо заменити људе, скупићемо и ми сто Грка", истакао је. Коментирајући ситуацију с хрватским држављанима притворенима у… »
Они су ратни заробљеници, и за делије бих то рекао Шок изјава председника Хрватске: Свињарија! Скупићемо и ми 100 Грка

Они су ратни заробљеници, и за делије бих то рекао Шок изјава председника Хрватске: Свињарија! Скупићемо и ми 100 Грка

Мондо 22.08.2023
Зоран Милановић је оштро говорио о хапшењу Хрвата у Атини због убиства грчког навијача. Зоран Милановић је оштро говорио о хапшењу Хрвата у Атини због убиства грчког навијача. Председник Хрватске Зоран Милановић огласио се о… »

Вести дана »