Povezane vesti
Dnevnik saznaje Stariji muškarac i žena čija su tela pronađena u Novom Sadu preminuli prirodnom smrću
Dnevnik 22.08.2023
Bezivotna tela muškarca (89) i žene (77) pronađena su večeras u Ulici Pariske komune 11 u Novom Sadu. Kako "Dnevnik" nezvanično saznaje, jedna komšinica koja živi u toj zgradi pozvala je policiju i prijavila da se širi neprijatan miris. Za sada… »
Pronađena tela dvoje supružnika u Novom Sadu! Policija sa ćerkom razvalila vrata, komšije prijavile smrad
Mondo 22.08.2023
Tela dvoje supružnika nađena su večeras u stanu u Novom Sadu. Tela dvoje supružnika nađena su večeras u stanu u Novom Sadu. Tela dvoje supružnika nađena su večeras u stanu u Novom Sadu. Tela su pronađena nešto posle 21 čas u poodmakloj fazi… »
Horor u Novom Sadu: U stanu pronađena tela dvoje supružnika
Nova 22.08.2023
Supružnici G.A. i njegova supruga T.M. zatečeni su mrtvi u stanu u Novom Sadu. Tela su nađena večeras nešto posle 21 sat. Kako saznaje Telegraf, tela su bila u poodmakloj fazi raspadanja. BONUS VIDEO… »
Tela dvoje supružnika nađena u Novom Sadu
Telegraf 22.08.2023
Tela su nađena večeras. Supružnici G.A. i njegova supruga T.M. zatečeni su mrtvi u stanu u Novom Sadu. Kako saznajemo, tela su nađena večeras nešto posle 21 sat, a bila su u poodmakloj fazi raspadanja. (Telegraf.rs)… »
Vesti dana »
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 10 minutajoš 33 povezane
NIS zvanično zatražio odlaganje sankcija, stigla podrška iz Mađarske
Nova pre 28 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 46 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 1 satjoš 21 povezana