Povezane vesti
Otac ubijene Ivane uputio ćerci poruku koja kida srca: "Daće i meni anđeli krila da poletim ka tebi"
Telegraf 22.08.2023
Sumnja se da je Jetmir Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu. "Golubice sejo mila, ti raširi svoja krila... Mesto… »
"Daće i meni anđeli krila da poletim tebi" Oglasio se otac svirepo ubijene Ivane: Nakon 8 meseci jedna stvar ostaje misterija
Kurir 22.08.2023
"Golubice sejo mila, ti raširi svoja krila... Mesto mene ti poleti i na prag moj sleti. Golubice, sejo mila, tamo gde sam i ja nekada bila." Ovim rečima se oglasio otac Ivane Krivokapić (26), studentkinje koja je ubijena 23. decembra u stanu na Zvezdari… »
Vesti dana »
Novi protest ispred bolnice u Čačku zbog smrti devojčice, direktor razgovarao sa majkom
RTS pre 37 minutajoš 68 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 37 minutajoš 32 povezane
DEMOLIRAN automobil u Kopaoničkoj ulici: Vlasnik tvrdi zbog podrške studentima (FOTO)
InfoKG pre 36 minutajoš 11 povezanih
BiH i Srbija među najkorumpiranijim evropskim državama na listi Transparency Internationala
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 34 povezane