Повезане вести

Милановић: Грци држе хрватске навијаче као да смо у рату, да ми онда скупимо сто Грка и разменимо их

Милановић: Грци држе хрватске навијаче као да смо у рату, да ми онда скупимо сто Грка и разменимо их

Радио 021 23.08.2023
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је да се иза случаја Динамових навијача, који су готово две недеље притворени у грчким затворима, крије политичка фарса и да хрватска влада ту не може много. Он је истакао да треба… »
Милановић: Хрватски навијачи су тамо ратни заробљеници, скупићемо и ми сто Грка

Милановић: Хрватски навијачи су тамо ратни заробљеници, скупићемо и ми сто Грка

Данас 22.08.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић рекао је да су притворени навијачи као „ратни заробљеници“. „Онда ћемо заменити људе, скупићемо и ми сто Грка“, истакао је. Коментирајући ситуацију с хрватским држављанима притворенима у… »
"Скупићемо и ми 100 грка па ћемо се мењати": Хит изјава Зорана Милановића о хрватским навијачима у Грчкој: "Ради се о…

"Скупићемо и ми 100 грка па ћемо се мењати": Хит изјава Зорана Милановића о хрватским навијачима у Грчкој: "Ради се о…

Блиц 22.08.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић рекао је да се иза случаја Динамових навијача који су готово две недеље притворени у грчким затворима крије политичка фарса и да влада Хрватске ту не може много учинити. - Влади није… »

Вести дана »