Povezane vesti
Bez vode nekoliko ulica u gradu
Dnevnik 23.08.2023
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Desanke Maksimović i Jovana Ristića. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Jevrejska i Vase Pelagića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko… »
Deo Ulice Aleksandra Benjaka u četvrtak sedam sati bez vode
Moj Novi Sad 23.08.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra, 24. avgusta, od 8 do 15 sati biti Ulica Aleksandra Benjaka (od Ulice Lenke Dunđerski do Ulice Olge Hadžić). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
U četvrtak bez vode Ulica Aleksandra Benjaka
Dnevnik 23.08.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 15 sati biti Ulica Aleksandra Benjaka (od Ulice Lenke Dunđerski do Ulice Olge Hadžić). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 23.08.2023
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" u delu centra i Adica je došlo do havarije na vodovodnoj mreži. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti: • ulice Jevrejska i Vase Pelagića • ulice Desanke Maksimović i Jovana Ristića… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 88 povezanih
AMSS objavio najnovije stanje: Evo gde se čeka na granicama ovog popodneva
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 28 povezanih
Vojska SAD tvrdi da je pomogla da više od 1.000 brodova prođe kroz Ormuski moreuz od maja
Beta pre 46 minutajoš 32 povezane
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 7 satijoš 28 povezanih