Повезане вести
"Слушао сам дете како вришти, полицајац ми се смејао у лице и рекао - није му ништа" Исповест оца дечака који тврди да су га…
Блиц 23.08.2023
Слушао сам како дете вришти и плаче, и кад се завршило, излетео сам из просторије и видео два полицајца како стоје на вратима друге мале просторије и моје дете како лежи уза зид, да би ми се један полицајац смејао у лице и рекао… »
"Ајдин се целу ноћ будио и вриштао": Случај дечака (14) који тврди да је претучен у Полицијској станици пријављен унутрашњој…
Блиц 23.08.2023
Зијад Јусић из Махале у исповести за портал Српскаинфо испричао је да његов унук Ајдин (14) није спавао целу ноћ, јер се будио и вриштао, након што је како тврди, јуче претучен у Полицијској станици у Осмацима. - Ја сам човек… »
Снимио се дечак (14) који тврди да су га полицајци тукли: Ломили су ми прсте, тражили да признам, а нисам крив
Телеграф 23.08.2023
Везали су ме лисицама, стављали оружје на сто, увртали ми руке, обарали на под, прсте ми ломили тражећи од мене признање за шта нисам крив, наводи дечак. А. Ј. (14) из насељеног места Махала, тврди да су га полицијски… »
"Тражили су да признам нешто што нисам урадио" Малолетник (14) тврди да су га полицајци тукли у станици у Осмацима
Блиц 23.08.2023
Ајдин Јусић (14), малолетник из места Махала, тврди да су га полицијски службеници МУП РС брутално претукли у полицијској станици Осмаци, захтевајући од њега да призна наводе о којима ништа није знао. Исповест Ајдина и његовог… »
Отац малолетника из Осмака код Зворника тврди да је полиција претукла његовог сина
Данас 22.08.2023
Јусо Јусић из села Махала код Осмака изјавио је да полиција Републике Српске данас претукла његовог малолетног сина. Јусић је за сарајевски портал Кликс (кликс.ба) навео да је полиција претукла његовом 14-годишњег сина у… »
Вести дана »
"Проширење је геостратешки императив" Огласили се Урсула фон дер Лајен и Антонио Кошта након састанка с Вучићем: "Поздравили смо кораке Србије да диверзификује своје енергетске изворе"
Блиц пре 13 минутајош 6 повезаних
Ево због чега се повукао Вељко Ражнатовић: Цецин син напустио Србију, а ово је прави разлог
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана