Povezane vesti

"Slušao sam dete kako vrišti, policajac mi se smejao u lice i rekao - nije mu ništa" Ispovest oca dečaka koji tvrdi da su…

"Slušao sam dete kako vrišti, policajac mi se smejao u lice i rekao - nije mu ništa" Ispovest oca dečaka koji tvrdi da su…

Blic 23.08.2023
Slušao sam kako dete vrišti i plače, i kad se završilo, izleteo sam iz prostorije i video dva policajca kako stoje na vratima druge male prostorije i moje dete kako leži uza zid, da bi mi se jedan policajac smejao u lice i rekao "nije mu ništa"… »
"Ajdin se celu noć budio i vrištao": Slučaj dečaka (14) koji tvrdi da je pretučen u Policijskoj stanici prijavljen…

"Ajdin se celu noć budio i vrištao": Slučaj dečaka (14) koji tvrdi da je pretučen u Policijskoj stanici prijavljen…

Blic 23.08.2023
Zijad Jusić iz Mahale u ispovesti za portal Srpskainfo ispričao je da njegov unuk Ajdin (14) nije spavao celu noć, jer se budio i vrištao, nakon što je kako tvrdi, juče pretučen u Policijskoj stanici u Osmacima. - Ja sam čovek koji je pošteno… »
Snimio se dečak (14) koji tvrdi da su ga policajci tukli: Lomili su mi prste, tražili da priznam, a nisam kriv

Snimio se dečak (14) koji tvrdi da su ga policajci tukli: Lomili su mi prste, tražili da priznam, a nisam kriv

Telegraf 23.08.2023
Vezali su me lisicama, stavljali oružje na sto, uvrtali mi ruke, obarali na pod, prste mi lomili tražeći od mene priznanje za šta nisam kriv, navodi dečak. A. J. (14) iz naseljenog mesta Mahala, tvrdi da su ga policijski službenici MUP Republike… »
"Tražili su da priznam nešto što nisam uradio" Maloletnik (14) tvrdi da su ga policajci tukli u stanici u Osmacima

"Tražili su da priznam nešto što nisam uradio" Maloletnik (14) tvrdi da su ga policajci tukli u stanici u Osmacima

Blic 23.08.2023
Ajdin Jusić (14), maloletnik iz mesta Mahala, tvrdi da su ga policijski službenici MUP RS brutalno pretukli u policijskoj stanici Osmaci, zahtevajući od njega da prizna navode o kojima ništa nije znao. Ispovest Ajdina i njegovog oca Jusa objavljena je… »
Otac maloletnika iz Osmaka kod Zvornika tvrdi da je policija pretukla njegovog sina

Otac maloletnika iz Osmaka kod Zvornika tvrdi da je policija pretukla njegovog sina

Danas 22.08.2023
Juso Jusić iz sela Mahala kod Osmaka izjavio je da policija Republike Srpske danas pretukla njegovog maloletnog sina. Jusić je za sarajevski portal Kliks (klix.ba) naveo da je policija pretukla njegovom 14-godišnjeg sina u policijskoj stanici u… »

Vesti dana »