Povezane vesti
"Boriću se samo samo da bih te ponovo zagrlila": Potresna objava Nevenine (20) majke! 6 meseci otkad je ubio muž policajac
Kurir 23.08.2023
Ivana Bekić, majka Nevene Bekić (20) koja je ubijena 11. februara ove godine, oglasila se potresnom porukom povodom 6 meseci od smrti njene ćerke. Nevenu je, da podsetimo, službenim pištoljem ubio njen suprug Đorđe P. (28), mladi policajac koji je… »
"Ne dam da zloba prevlada u meni": Bolne reči majke mlade Nevene koju je ubio muž kad je došla da se iseli iz zajedničkog…
Blic 23.08.2023
"Majčino srce je uvek tamo gde je njeno dete. Moje je za jednu trećinu oslabilo onog dana kada je tvoje totalno stalo. Najtužnijih 6 meseci u mom životu!" Ovo su reči Ivane, majke Nevene P. (20) koju je 10. februara u Grockoj hicem iz pištolja ubio… »
Vesti dana »
Grbović: Bezbednosni sektor pod vođstvom SNS svog uzora vidi u Štaziju
N1 Info pre 22 minutajoš 58 povezanih
Tanasković negirala odgovornost za projekat Železničke stanice: Vesić je, u dogovoru sa predsednikom, vodio sve
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 14 povezanih
Uhapšeni brat i prijateljica Lepomira Bakića: Posle bivšeg rijaliti učesnika i oni su završili iza rešetaka
Blic pre 11 minutajoš 49 povezanih
Dekan PMF-a u Novom Sadu: Treba razmotriti ostavku rektora Madića, ne predstavlja nas na pravi način
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane