Povezane vesti
Za Andrijanu iz Ljiga Berba šljiva pretvorila se u pakao Za nju se zakačilo više od 100 krpelja?! Sama izvadila 20, a…
Kurir 23.08.2023
LJIG - Berba šljiva za Andrijanu Srećković iz Ljiga pretvorila se u nesvakidašnji događaj, jer je za samo nekoliko sati provedinih u voćnjaku postala definitivni rekorder u broju krpelja koji su se zakačili za njene ruke. - Nakon što smo se… »
Za nekoliko sati Andrijanu izujedalo više od 100 krpelja: Drama na berbi šljiva u Ljigu
Telegraf 23.08.2023
Posebnu zahvalnost ova Ljižanka duguje dežurnoj sestri i lekaru u lokalnom Domu zdravlja, jer su imali strpljenja da svakog krpelja izvade napolje. Berba šljiva za Andrijanu Srećković iz Ljiga pretvorila se u nesvakidašnji događaj pre nekoliko… »
Užas u ljigu Andrijana brala šljive pa zakačila više od 100 krpelja
Dnevnik 23.08.2023
LjIG: Berba šljiva za Andrijanu Srećković iz Ljiga pretvorila se u nesvakidašnji događaj, jer je za samo nekoliko sati provedinih u voćnjaku postala definitivni rekorder u broju krpelja koji su se zakačili za njene ruke. - Nakon što smo se vratili… »
Sama sam izvadila preko dvadeset, a onda sam zatražila lekarsku pomoć: Berba šljiva pretvorila se u pravu agoniju, za…
RINA 23.08.2023
Sama sam izvadila preko dvadeset, a onda sam zatražila lekarsku pomoć: Berba šljiva pretvorila se u pravu agoniju, za Andrijanu za zakačilo preko 100 krpelja (FOTO) Ljig - Berba šljiva za Andrijanu Srećković iz Ljiga pretvorila se u nesvakidašnji… »
Vesti dana »
I Srbija zastala na 15 minuta, u Staroj Pazovi "krvave ruke" ispred mesta u koje dolazi Vučević
Radio 021 pre 27 minutajoš 28 povezanih
Još jedna blokada u Leskovcu zbog 15 žrtava u Novom Sadu (video)
Jugmedia pre 33 minutajoš 15 povezanih
Ovi delovi Srbije potpuno zavejani! Automobili prekriveni snegom, za vikend stiže mećava, upaljeni alarmi
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih