Povezane vesti
Za Andrijanu iz Ljiga Berba šljiva pretvorila se u pakao Za nju se zakačilo više od 100 krpelja?! Sama izvadila 20, a doktorka…
Kurir 23.08.2023
LJIG - Berba šljiva za Andrijanu Srećković iz Ljiga pretvorila se u nesvakidašnji događaj, jer je za samo nekoliko sati provedinih u voćnjaku postala definitivni rekorder u broju krpelja koji su se zakačili za njene ruke. - Nakon što smo se vratili kući… »
Sama sam izvadila preko dvadeset, a onda sam zatražila lekarsku pomoć: Berba šljiva pretvorila se u pravu agoniju, za…
RINA 23.08.2023
Sama sam izvadila preko dvadeset, a onda sam zatražila lekarsku pomoć: Berba šljiva pretvorila se u pravu agoniju, za Andrijanu za zakačilo preko 100 krpelja (FOTO) Ljig - Berba šljiva za Andrijanu Srećković iz Ljiga pretvorila se u nesvakidašnji… »
Vesti dana »
Mićin o Akademiji umetnosti: "Pobuna rađa svest" na prostoru koji im Grad daje besplatno?!
Radio 021 pre 47 minutajoš 34 povezane
Ko će zameniti Laridžanija? Likvidacija vladara iz senke pokreće borbu za moć u Iranu: Jedno ime se posebno ističe! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Sneg zavejao ovaj deo Srbije! Nestvarne slike usred marta: Ovako nije bilo ni tokom zime
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Od 23. marta dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred osnovne škole
PC Press pre 51 minutajoš 18 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 21 minutajoš 18 povezanih