Povezane vesti
Mama malog Lava nakon što je dečak primio infuziju: Ne znam rečima da izrazim sreću, toliko smo na ovo čekali
Dnevnik 23.08.2023
Majka dvogodišnjeg Lava Teodorovića, koji je ovog prepodneva primio gensku terapiju zolgensma, kao prvi pacijent u Srbiji, ne zna rečima da izrazi sreću. U telefonskom razgovoru za Telegraf.rs, zbog trenutne izolacije, rekla je da su joj emocije… »
"Porodično smo doživeli ponovno rođenje" Oglasila se majka malog Lava koji je primio terapiju "zolgensma" u Tiršovoj
Kurir 23.08.2023
Majka dvogodišnjeg Lava Teodorovića, koji je ovog prepodneva primio gensku terapiju zolgensma, kao prvi pacijent u Srbiji, ne zna rečima da izrazi sreću. Rekla je da su joj emocije uzburkane. "Iskreno da kažem, toliko smo čekali na ovo... Emocije su… »
Dirljive reči mame malog Lava kad je infuzija istekla: "Porodično smo doživeli ponovno rođenje"
Telegraf 23.08.2023
Dečak je prvi pacijent u Srbiji koji je dobio gensku terapiju u našoj zemlji. Majka dvogodišnjeg Lava Teodorovića, koji je ovog prepodneva primio gensku terapiju zolgensma, kao prvi pacijent u Srbiji, ne zna rečima da izrazi sreću. U telefonskom… »
Vesti dana »
"Bože, spasi, me, đavo ju je ubio, ne ja"! Stravične reči muškarca koji je ubio majku, pa joj odsekao glavu
Mondo pre 18 minutajoš 25 povezanih
Mnogima se neće svideti prognoza vremena za nedelju: Rhmz je rekao svoje
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Karadžić: RTV nije namerno prekinuo program, neki ljudi nisu bili skoncentrisani na svoj posao
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih
Zelenski izjavio da želi okončanje rata sa Rusijom naredne godine 'diplomatskim putem'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih