Повезане вести
Осморо чланова Републиканске партије САД одмериће снаге без присуства Трампа
Н1 Инфо 23.08.2023
Осморо чланова Републиканске партије САД који се надмећу у трци за страначког кандидата на изборима за председника државе 2024. године одмериће снаге сутра рано ујутро у Милвокију - без присуства Доналда Трампа (Доналд Трумп)… »
Дебата на републиканским председничким предизборима без Трампа, али он је и даље централна фигура
Нови магазин 23.08.2023
Осморо чланова Републиканске партије САД који се надмећу у трци за страначког кандидата на изборима за председника државе 2024. године одмериће снаге сутра рано ујутро у Милвокију - без присуства Доналда Трампа (Доналд Трумп)… »
Трамп потврдио да неће учествовати на првој предизборној дебати: "Јавност зна ко сам ја и колико сам био успешан као…
Блиц 23.08.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп потврдио је у понедељак да неће учествовати на првој дебати кандидата за председничку номинацију Републиканске странке која ће бити одржана у среду у Милвокију. - Јавност зна ко сам ја и… »
Републикански председнички кандидати: Дебата без Трампа
Данас 23.08.2023
Кандидати за председничког кандидата републиканаца, њих осморо, учествоваће вечерас у првој дебати у примарном кругу за изборе 2024. године, али међу њима неће бити бивши председник Доналд Трамп, који ће дати одвојени интервју… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
Звезда у слободном паду: Никад лошија јесен за црвено-беле у последњој деценији!
Хот спорт пре 1 сатјош 67 повезаних
Каква је ситуација у нуклеарки Фукушима: Огласила се ИАЕА након земљотреса
Ало пре 1 сатјош 25 повезаних
"Мали напредак" огласио се Зеленски о разговорима у Лондону
Вечерње новости пре 51 минутајош 82 повезане