Povezane vesti
Osmoro članova Republikanske partije SAD odmeriće snage bez prisustva Trampa
N1 Info 23.08.2023
Osmoro članova Republikanske partije SAD koji se nadmeću u trci za stranačkog kandidata na izborima za predsednika države 2024. godine odmeriće snage sutra rano ujutro u Milvokiju - bez prisustva Donalda Trampa (Donald Trump), koji je u toj trci u… »
Debata na republikanskim predsedničkim predizborima bez Trampa, ali on je i dalje centralna figura
Novi magazin 23.08.2023
Osmoro članova Republikanske partije SAD koji se nadmeću u trci za stranačkog kandidata na izborima za predsednika države 2024. godine odmeriće snage sutra rano ujutro u Milvokiju - bez prisustva Donalda Trampa (Donald Trump), koji je u toj trci u… »
Tramp potvrdio da neće učestvovati na prvoj predizbornoj debati: "Javnost zna ko sam ja i koliko sam bio uspešan kao…
Blic 23.08.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je u ponedeljak da neće učestvovati na prvoj debati kandidata za predsedničku nominaciju Republikanske stranke koja će biti održana u sredu u Milvokiju. - Javnost zna ko sam ja i koliko sam bio… »
Republikanski predsednički kandidati: Debata bez Trampa
Danas 23.08.2023
Kandidati za predsedničkog kandidata republikanaca, njih osmoro, učestvovaće večeras u prvoj debati u primarnom krugu za izbore 2024. godine, ali među njima neće biti bivši predsednik Donald Tramp, koji će dati odvojeni intervju novinaru Takeru… »
Vesti dana »
Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 7 satijoš 1 povezana