Повезане вести

Осморо чланова Републиканске партије САД одмериће снаге без присуства Трампа

Осморо чланова Републиканске партије САД одмериће снаге без присуства Трампа

Н1 Инфо 23.08.2023
Осморо чланова Републиканске партије САД који се надмећу у трци за страначког кандидата на изборима за председника државе 2024. године одмериће снаге сутра рано ујутро у Милвокију - без присуства Доналда Трампа (Доналд Трумп)… »
Дебата на републиканским председничким предизборима без Трампа, али он је и даље централна фигура

Дебата на републиканским председничким предизборима без Трампа, али он је и даље централна фигура

Нови магазин 23.08.2023
Осморо чланова Републиканске партије САД који се надмећу у трци за страначког кандидата на изборима за председника државе 2024. године одмериће снаге сутра рано ујутро у Милвокију - без присуства Доналда Трампа (Доналд Трумп)… »
Трамп потврдио да неће учествовати на првој предизборној дебати: "Јавност зна ко сам ја и колико сам био успешан као…

Трамп потврдио да неће учествовати на првој предизборној дебати: "Јавност зна ко сам ја и колико сам био успешан као…

Блиц 23.08.2023
Бивши амерички председник Доналд Трамп потврдио је у понедељак да неће учествовати на првој дебати кандидата за председничку номинацију Републиканске странке која ће бити одржана у среду у Милвокију. - Јавност зна ко сам ја и… »
Републикански председнички кандидати: Дебата без Трампа

Републикански председнички кандидати: Дебата без Трампа

Данас 23.08.2023
Кандидати за председничког кандидата републиканаца, њих осморо, учествоваће вечерас у првој дебати у примарном кругу за изборе 2024. године, али међу њима неће бити бивши председник Доналд Трамп, који ће дати одвојени интервју… »

Вести дана »