Povezane vesti
Jovo Bakić: Opozicija nema kapacitet za omasovljenje protesta Srbija protiv nasilja
Beta 24.08.2023
Sociolog Jovo Bakić ocenio je da opozicija nema kapaciteta za omasovljenje protesta Srbija protiv nasilja kao ni da ga održi, ali to, kako je rekao, ne znači da će protesti nestati, piše Danas. Taj list je naveo na svom sajtu da bi, imajući u vidu… »
Sociolog Bakić : Opozicija nema kapacitet za omasovljenje protesta
Radio 021 24.08.2023
Sociolog Jovo Bakić ocenio je da opozicija nema kapaciteta za omasovljenje protesta "Srbija protiv nasilja" kao ni da ga održi, ali to, kako je rekao, ne znači da će protesti nestati. List Danas je naveo na svom sajtu da bi, imajući u vidu da su se… »
„Opoziciju i dalje vode ličnosti koje su bile bitne do 2012. godine“: Jovo Bakić o faktorima koji utiču na masovnost…
Danas 23.08.2023
Opozicija nema kapaciteta za omasovljenje protesta Srbija protiv nasilja kao ni da ga održi, ali to ne znači da će protesti nestati – kaže za Danas sociolog Jovo Bakić. Imajući u vidu da su se tokom celog leta naveliko najavljivala ogromna… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 1 satjoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 8 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 5 satijoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 40 povezanih